Szerdától állásbörze a Corvinus Egyetemen

Vágólapra másolva!
Közel száz munkáltató három-négyezer állást és a szakmai gyakorlatot kínál diplomázóknak és a közelmúltban végzetteknek november 12-13-án a Budapesti Corvinus Egyetemen rendezendő integrált állásbörzén.
Vágólapra másolva!

A börzén az álláslehetőségek mellett grafológiai gyorselemzések, próbainterjúk és pszichológiai tesztek is várják az érdeklődőket, de lesz karriertanácsadás és személyes nyelvi szintfelmérés, tanácsadás hét nyelven.

Gazdasági diplomások előnyben

A szervezők tájékoztatása szerint a legtöbb munkaadó pénzügyi, értékesítési, informatikai, számviteli és kontrolling területre keres jelölteket, de több tucat adminisztrációs, HR és vezető utánpótlási/gyakornoki program pozíció is várja a pályázókat. A marketing, a műszaki, a tanácsadói, a termelési és minőségügyi pozíciók szintén gyakoriak, mindegyiket 15-20 munkaadó is hirdeti. Ezek ugyan jobbára hazai állások, ám legalább 30 cég (egy részük közvetítőkön keresztül) külföldi karriert is kínál. A rendezvényre 8-10 ezer álláskeresőt várnak legalább 40 felsőoktatási intézményből.