[origo] - usa 2008> !ALROVAT_NEVE

TÉRKÉP


EREDMÉNYEK

DEMOKRATÁK

Forrás: Getty ImagesBarack ObamaFelemelkedett a mélyből, reményt és változást hirdet, és már pusztán a jelölése bekerül a történelemkönyvekbe.

REPUBLIKÁNUSOK

Forrás: Getty ImagesJohn McCainPéldát mutatott hősiességből, nem fél kimondani a fájdalmas igazságokat és hajlamos külön utat járni.

Terhes McCain alelnökjelöltje 17 éves lánya

[origo]|2008. 09. 01., 23:00|Utolsó módosítás:2008. 09. 01., 23:48|

Tizenhét éves lánya terhességét jelentette be Sarah Palin, a frissen republikánusi alelnöknek jelölt alaszkai kormányzó.

Forrás: Getty Images

Sarah Palin és John McCain

Ajánlat

Az abortuszt ellenző kormányzó férjével együtt jelentette be, hogy lánya, Bristol megtartja a gyermeket és összeházasodik annak apjával. A lány ötödik hónapos terhes, gyermekét várhatóan decemberben hozza világra. Mind a család, mind a republikánus elnökjelölt arra kéri a közvéleményt, hogy tartsák tiszteletbe a fiatalok magánéletét.

Az öt gyermekes Sarah Palin a szexuális felvilágosítás helyett a tinédzserek önmegtartóztatását propagálja. Palint a múlt pénteken nem kis meglepetésre választotta alelnökjelöltjének John McCain. A poszt másik várományosa az alaszkai kormányzóval szemben a független Joe Lieberman azért maradt alul, mert kiállt a nők abortuszhoz való jogaiért.

A Palin házaspár azután hozta nyilvánosságra lányuk terhességét, miután az interneten olyan hírek jelentek meg, hogy a politikusnő legfiatalabb gyermeke valójában a lányáé, és Sarah csak eljátszotta a terhességet, hogy magáénak mondhassa a Down-kóros gyermeket.

McCain szóvivője által tudatta, hogy az esetet a család magánügyének tekinti.

RSSHírlevélÍrjon nekünk!ArchívumMédiaajánlatImpresszum
Adatkezelési Szabályzat[origo]OK.huiWiW[freemail]G-PortalVidea Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva

Legolvasottabb cikkek

PARTNEREK