Elkészítése:
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat, adjuk hozzá a felszeletelt fokhagymát, majd hevítsük addig, míg sisteregni nem kezd.
Tegyük az olajba a megmosott és kisebb darabokra vágott rókagombát, az aszalt paradicsomot és pároljuk pár percig. Ha kissé elfőtte a levét, adjuk hozzá a felkockázott friss paradicsomot, majd öntsük fel azonnal tejszínnel is.
Fűszerezzük összetépkedett bazsalikomlevéllel, darált borssal és sóval, majd kissé forraljuk össze.
Egy fazékban, sós vízben főzzük ki a tésztát, az utolsó két percében adjuk hozzá a feldarabolt zöldbabot, és együtt főzzük készre. Szűrjük le, majd öntsük a tejszínes gombához, szórjunk a tetejére felkarikázott újhagymát, és az egészet forraljuk jól össze.
Tálaljuk nagy tányérra, díszítsük bazsalikomlevéllel, és szórjuk meg bőven reszelt parmezán sajttal.