Vágólapra másolva!
Marilyn Manson volt felesége, Dita Von Teese szerint a zenész képtelen egydül élni, ezért rohant rögtön a válásuk után a 19 éves színésznő Evan Rachel Wood karjaiba.Von Teese-nek viszont - saját elmondása szerint - kifejezetten jót tesz a magány: így legalább van ideje gondolkodni, milyennek is képzeli a nagy ő-t.
Vágólapra másolva!

Dita Von Teese sztriptíztáncosnő szerint ex-férje, Marilyn Manson képtelen egyedül élni - ezért bonyolódott szerelmi kapcsolatba a nálánál jóval fiatalabb Evan Rachel Wood színésznővel.

"Annyira jellemző, ahogy a kapcsolatunkból szinte azonnal átlépett egy másikba. Az a fajta ember, akinek alapvető igénye, hogy valaki mindig mellette legyen. Nem okozott meglepetést egyáltalán. Én pedig már továbbléptem" - nyilatkozta a brit OK! magazinnak von Teese, aki Mansonnal ellenétben igen jól viseli a magányt.

"Szeretnék egy kis időt egyedül tölteni és elgondolkodni azon, hogy pontosan ki is az, akire vágyom, és milyen kapcsolatban akarok élni."

A különleges műsorszámaival elhíresült sztriptíztáncosnő tavaly decemberben, alig egy évvel a házasságkötésük után hagyta el extrém külsejű és életvitelű férjét, amiért az visszautasította a táncosnő ultimátumát, és nem volt hajlandó életmódján változtatni.

Amikor Dita Von Teese benyújtotta a válókeresetet, többek között arra hivatkozva, hogy férjének "helytelen kapcsolata van egy másik nővel" - akkor minden bizonnyal Woodra gondolot, bár Manson minden lehetséges fórumon elmondta, hogy kapcsola a 19éves színésznővel csupán baráti volt, és csak azután fordult komolyra, hogy Dita és ő már szakítottak.