Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Nyilasban halad, trigonban áll a Szaturnusz-Vénusz együttállással. Ma sokkal fegyelmezettebbek lehetünk, s így hatékony támadást indíthatunk a narancsbőr ellen.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad. A mai napon érdemes tennünk valamit a narancsbőr ellen - amely leginkább a combjainkon szokott megjelenni. A problémát akkor kezelhetjük sikeresen, ha több oldalról is támadást indítunk a cellulit ellen. Érdemes valamilyen kozmetikai kezelést alkalmaznunk, de ezt még érdemes kiegészítenünk valamilyen méregtelenítő eljárással, kúrával is. Végül, de nem utolsósorban: sokat segíthetnek a krém formájában kapható feszesítő készítmények is.

Ma mozgékonyabbak, nyitottabbak lehetünk, hajt minket a vágy, hogy felfedezzük a világot. Ha délután van egy kis szabadidőnk, akkor ne zárkózzunk be a lakásba, inkább menjünk társaságba. Ma érdemes bulit is szervezni, hiszen örülünk a barátainknak, szívesen kötünk új ismeretségeket is!

Ma a Hold trigonban áll a Szaturnusz-Vénusz együttállással. Sokkal fegyelmezettebbek leszünk a mai napon, és jobban átlátjuk azt is, hogy mely pontokon kellene változtatnunk az életmódunkon. Gondoljuk végig, hogy a táplálkozásunk mennyiben felel meg az egészséges életmód kritériumainak, és határozzuk meg azokat a szokásainkat, amelyeken változtatni szeretnénk.