Karrierhoroszkóp július 2-től 8-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Olyan teendők is várnak a munkahelyeden, amelyek teljesen újak lehetnek a számodra, és azokat a képességeidet is kipróbálhatod, amelyekről eddig te magad sem tudtál. Kiderülhet, hogy nagyon jól értesz ahhoz, hogy megszervezd a munkát, és tehetségesen vezényled le a munkamegbeszéléseket is. Ha fontos témákban kell egyeztetned munkatársaiddal, vagy feletteseiddel, akkor a napokban tedd ezt meg! Az üzleti tárgyalásokon a siker kulcsa a figyelmesség lehet!

Bika (április 21. - május 20.)
Ha sikeres szeretnél lenni a munkádban, akkor elsősorban a kommunikációs képességeidre érdemes hagyatkoznod. Nagyon jó a stílusod: határozott vagy, de ugyanakkor diplomatikus is, így könnyen győzöd meg a munkatársaidat, feletteseidet. Az üzleti tárgyalások során tegyél apró gesztusokat partnereid felé, amelyek azt mutatják meg, hogy örülsz az együttműködés lehetőségének! Ezek az apróságok felbecsülhetetlen előnyt jelenthetnek a későbbiekben!

Ikrek (május 21. - június 21.)
A napokban felmerülhet a fizetésemelés témája a munkahelyeden, akár a főnököddel is beszélhetsz a pénzügyeidről. Végig kellene gondolnod, hogy a jövedelmed arányban áll-e a munkáddal. Ha elégedetlenség van a lelkedben, akkor nagyon diplomatikusan világíts rá arra, hogy meg kellene beszélnetek ezt a témát. A pénz kérdésével mindenképpen a napokban kellene előhozakodnod! Az üzleti életben minimális ügyességgel nagy hasznot érhetsz el!

Rák (június 22. - július 22.)
A munkahelyeden hajlamos lehetsz arra is, hogy magadra vállalj olyan feladatokat, amelyeket senki sem szeretne elvégezni, mert mindenki "nemszeretem" munkának gondolja. Mivel szeretnél bizonyítani, könnyen elvállalod ezeket, pedig a lelked mélyén te is úgy érzed, hogy túl nehezek, vagy túl sok időt igényelnek ezek a teendők. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne tegyél olyan engedményeket partnereid felé, amelyeket később megbánsz!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Fontos, hogy a munkahelyeden jobban figyelj munkatársaidra! Igényelhetik azt is, hogy egy kicsit beszélgess velük, és nemcsak munkahelyi témákról. Ha ügyes vagy, akkor megerősítheted a kapcsolataidat, akár még barátságok is szövődhetnek, amelyek nagyon sokat jelentenek majd a későbbiekben! Az üzleti élet világában fontos lehet, hogy az új lehetőségekkel törődj egy kicsit többet, amelyek új együttműködésekre vagy pénzszerzésre adhatnak alkalmat!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nem nagyon szeretsz közönség előtt beszélni, a napokban azonban mégis rákényszerülhetsz erre. Lehet néhány olyan munkamegbeszélés vagy tárgyalás, amikor kikérik a véleményedet, esetleg számot kell adnod a szakmai tudásodról. Ezzel végül is megerősítheted a jó híredet, és még előrelépési lehetőséghez is juthatsz. Az üzleti tárgyalások során fektess nagyobb hangsúlyt arra, hogy a korrektséged, megbízhatóságod mindenki számára nyilvánvaló legyen.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon beszédes és érdeklődő hangulatban vagy, elképzelhető, hogy kapható vagy egy kis munkahelyi pletykálkodásra is. Ügyelj arra, hogy a birtokodba jutott információkat bizalmasan kezeld, különösen akkor, ha ezek munkatársaid magánéletére vonatkoznak. Ha továbbadod a rád bízott híreket, akkor megrendülhet benned a többiek bizalma. Üzleti ügyeidben is fokozottan fontos a diszkréció, ne beszélj az üzleti titkokról illetékteleneknek!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Előfordulhat néhány feszült helyzet a munkahelyeden, amelyek akár veszekedéssé is fajulhatnak. Ennek gyökere abban keresendő, hogy csak úgy tudod elképzelni a közös munkát, hogy te határozod meg, hogy milyen lépésekben haladtok: te diktálod a munkatempót. Most talán jobb lenne, ha egyedül dolgoznál, hiszen képtelen lehetsz a csapatmunkára! Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy partneredet is hagyd szóhoz jutni!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Sok apró teendő, megbeszélés várhat rád a munkahelyeden, és lehetnek olyan feladataid is, amelyek a szervezőkészségedet teszik próbára. Több telefont kell elintézned, vagy az ügyfeleiddel kell intenzívebben törődnöd. Mindez naprakészséget, energikusságot igényel tőled. Az üzleti életben is érdemes a kommunikációra helyezned a hangsúlyt, ideje lebonyolítanod a fontos tárgyalásokat! Mivel a gondolkodásod kicsit csapongó lehet, figyelj arra, hogy ne térj el a tárgytól!

Bak (december 22. - január 20.)
A munkahelyeden több olyan unalmas feladatot is kaphatsz, amelyeknek senki sem örülne. Te azonban nem bánod, hogy egy kicsit nyugodtan, egyedül dolgozhatsz, és közben érezheted, hogy hasznos, koncentrációt igénylő teendőt végzel. Kivívhatod a feletteseid tiszteletét is, hiszen nagyon pontosan dolgozol! Az üzleti tárgyalások sikere azon múlik, hogy mennyire tudod a megbízhatóságodat, korrektségedet nyilvánvalóvá tenni a partnered számára!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Sok ötletességgel rendelkezel a napokban, ezt a feletteseid is észreveszik. Ha rájössz, miként teheted gördülékenyebbé, gyorsabbá a munkát, akkor ezt a tapasztalatot oszd meg a főnököddel is, hiszen így megnövekedhet a munkád értéke a szemében. Az üzleti élet során az újdonságoké lesz a főszerep, olyan lehetőségek is megtalálhatnak, amelyekben még nincs tapasztalatod - ez azonban ne tántorítson el attól, hogy kipróbáld magad.

Halak (február 20. - március 20.)
Befelé fordulóvá válsz a napokban, nem vagy túl közlékeny kedvedben. Munkatársaid azt hihetik, hogy személyes okod van arra, hogy hallgatag vagy, azt gondolhatják, hogy valamilyen okból megsértődtél. Ügyelj arra, hogy ne kelts morcos benyomást, nyugtasd meg őket, hogy nem velük van bajod. A csapatmunkához szükség van az alapvető kommunikációra, hiszen meg kell beszélnetek az aktuális feladatokat! Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne a hangulataid irányítsanak!