Britney Spears bocsánatot kért

Vágólapra másolva!
Bocsánatot kért a fotósoktól Britney Spears, amiért néhány hónapja egy esernyővel "szétverte" egyikőjük kocsiját - az énekesnő azt állítja, csak egy hollywood-i szerepre próbált.
Vágólapra másolva!

Kézzel írott üzenetet juttatott el az egyik fotóögynökséghez Britney Spears amerikai énekesnő, amelyben bocsánatot kér a paparazzóktól a viselkedéséért, és azért, hogy néhány hónapja - pár nappal azután, hogy kopaszra borotválta a fejét - egy esernyővel szétverte az egyik lesifotós autóját.

"Szeretnék elnézést kérni azért a bizonyos esernyős incidensért" - írja Britney, majd magyarázatként hozzáteszi: "Éppen egy filmrejelenetet próbáltam, amelyben a férj nem veszi ki eléggé a részét a házimunkából, ezért összetűzésbe keveredik a feleségével, aki így áll bosszút az párján."

Spears a levélben azt is leírja, hogy "nagyon komolyan veszi" a filmszerepeket, és rettenetesen bánja, hogy végül mégsem szerepelhetett az alkotásban.

Az énekesnő mostanában próbál rendet tenni az életében, és megszabadulni mindattól a nyomástól, ami eddig "visszafogta": Britney múlt héten az édesanyjának, Lynne-nek adott oda egy levelet, amelyben arra kéri - ügyvédekkel fenyegetőzve - hagyja békén őt és a gyermekeit, a másfél éves Sean Prestont és a kilenc hónapos Jayden Jamest.

"Britney rettenetesen mérges a szüleire, amiért elvonókúrára kényszerítették, és állandóan beleszóltak az életébe" - árulta el a Spears család egyik barátja a People magazinnak. "Mindenkivel tudatni akarja, hogy felnőtt nő, aki képes gondoskodni saját magáról."

Az énekesnő édesanyja, Lynne, csak annyit volt hajlandó hozzáfúzni az esethez, hogy "hamarosan minden rendben lesz".

"Erős családunk van, és minden gond hamarosan megoldódik" - mondta Lynne Spears. "Imádkozom a lányomért, és bízom abban, hogy megkapja mindazt a segítséget, amire szüksége van."