Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Bika jegyében jár, kvadrátban áll a Neptunusszal és a Szaturnusszal egyaránt. Nagyon önfeláldozóan viselkedünk, szeretnénk mindent megadni a szeretteinknek, amire csak vágynak.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Bika csillagjegyben halad. Vigyázzunk ma jobban a füleinkre, hiszen sokkal érzékenyebbek, mint általában. A fülgyulladás problémája aktuálissá válhat, különösen akkor, ha huzatos helyen tartózkodunk, vagy uszodába, vízpartra megyünk. Akinek érzékeny a füle, a vízben való tartózkodáskor használjon füldugót.

Ma lesz türelmünk, sőt, kedvünk is elintézni a nagybevásárlást, de mielőtt elindulnánk, érdemes precíz listát írnunk azokról az élelmiszerekről, amelyeket meg kell vásárolnunk. Türelmes hangulatban leszünk, így egáltalán nem megterhelő számunkra, hogy körültekintően kezeljük a vásárlást. Különösen a tartós, "alapélelmiszereket" szerezhetjük be nagyon kedvező áron, ilyen például a cukor, liszt, olaj, de a konzervféleségek is.

Ma a Hold kvadrátban áll a Neptunusszal, de a Szaturnusz bolygóval is. Nagyon vágyunk a végtelen szeretetre a mai napon, teljes mértékben önfeláldozóan viselkedünk szeretteinkkel. A saját igényeinket is drasztikusan háttérbe szoríthatjuk, csak azért, hogy boldognak lássuk a számunkra fontos embereket. Ha viszont ennyire lemondóan kezeljük a saját vágyainkat, akkor ne lepődjünk meg, hogy mélyen belül azért nagyon elégedetlenek vagyunk!