Teri Hatcher kínosan viselkedett

Vágólapra másolva!
Meglehetősen kellemetlenül viselkedett Teri Hatcher színésznő Eva Longoria esküvőjén: a pletykák szerint "minden lehetőséget megragadott arra, hogy a reflektorfénybe kerüljön".
Vágólapra másolva!

Meglehetősen kellemetlenül és udvariatlanul viselkedett Eva Longoria esküvőjén Teri Hatcher amerikai színésznő, aki Longoriával együtt játszik a Született feleségek című sorozatban: bennfentesek állítása szerint Hatcher "minden alkalmat megragadott arra, hogy a középpontba kerüljön".

"Úgy viselkedett, mintha minden csak róla szólt volna" - mondta a New York Daily News pletykarovatának egy szemtanú. "Míg a többi meghívott alig várta, hogy eltűnjön a paparazzók elől, Teri és a lánya tíz percig pózolt az esküvői helyszín előtt a fotósoknak. Felicity Huffmann és Nicollette Sheridan egy mellékutcán közelítették meg a templomot, míg Teri direkt kiment a rajongók közé, hogy minél többen láthassák. Nagyon furcsa volt az egész jelenet."

Forrás: EPA

Teri Hatcher és lánya, Emerson




"Teri és a többi szereplő egyáltalán nem áll olyan közel egymáshoz, mint ahogyan az látszik" - próbálta megmagyarázni Hatcher különcségeit egy, a Született feleségek forgatásán dolgozó, magát megnevezni nem kívánó asszisztens. "Teri soha nem beszélget vagy tréfálkozik a többiekkel, gyakran elkésik és a hisztijeivel megnehezíti a munkát."