Szerelmi horoszkóp július 12-től 18-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Akkor leszel a legboldogabb kedveseddel, ha a hétköznapokban találjátok meg azokat az örömöket, amelyek mindkettőtöknek érzelmi feltöltődést jelentenek. Ilyen lehet egy közös vacsora, amelyet akár magatok is elkészíthettek. A kedveseddel való közös főzőcskézés rendkívül szórakoztató és nagyon intim elfoglaltság lehet! Nem is beszélve arról, hogy rengeteg játékra és önfeledtségre ad lehetőséget, amelyek még jobban megerősítik a kapcsolatot!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon játékos hangulatban vagy, igaz lehet rád, hogy teli vagy életörömmel, önfeledtséggel! A vidámságod átragadhat kedvesedre is, ennek köszönhető az, hogy nagyon szép napokat élhettek át együtt. Ha otthon maradtok, akkor is nagyon jól szórakoztok majd egymás társaságában, de érdemes ezeket a napokat emlékezetessé tenni! Hívd meg kedvesedet egy romantikus, gyertyafényes vacsorára!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szerelmi kapcsolatodtól végtelen gyengédséget vársz, azt szeretnéd, ha kedvesed minden gondolatodat, kívánságodat kitalálná. Meg is tesz mindent annak érdekében, hogy a legtitkosabb vágyaidat is kielégíthesse, azonban a nap minden percében nem tud rád figyelni. Mégis nagyon megerősödhet a kapcsolatotok, hiszen teljes mértékben egymásra tudtok hangolódni az együtt töltött percekben! Testi és lelki szinten is nagyon egymásra találhattok!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon sok színes programot szervezel kedvesednek és magadnak, szinte minden napra jut valami meglepetés. Érdemes jegyet venned egy szabadtéri színházi előadásra, vagy nagyon jó ötlet lehet egy táncos este, amely elég romantikus ahhoz, hogy érzelmekkel töltse meg a kapcsolatotokat. Hétköznapi szinten is kedveskedhetsz szerelmednek: lepd meg a kedvenc ételével, amelyet saját kezűleg készítesz el.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon vonzó vagy szerelmed számára, szinte semmit sem kell tenned annak érdekében, hogy elcsábítsd őt. Testi szinten a legjobb formádat hozod, bármit veszel fel, minden ruha nagyon jól áll rajtad. Lelki szinten pedig nagyon kedvesen és odaadóan vagy jelen a párkapcsolatodban. A napokban kedvesed megtapasztalhatja, hogy lehetetlen neked ellenállnia. Érdemes nagyon sok időt együtt töltenetek!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Végtelen odaadásra és gyengédségre vagy képes, amellyel kedvesedet ajándékozod meg. Arra vágysz, hogy ő is viszonozza az érzelmi odafordulásodat, szerencsére ebben nem is kell csalódnod. Nagyon mély lelki összhang alakulhat ki közöttetek a napokban, sőt, a kapcsolatotok odáig fejlődhet, hogy már szavak nélkül is tudjátok majd egymás gondolatait. Azt is pontosan érzitek, hogy mire vágyik a másik, ettől válhat a kapcsolatotok igazán kölcsönössé!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Arra vágysz, hogy egy kicsit közösen szórakozhass, bulizhass kedveseddel, lehetőleg a barátaitokkal együtt. Érdemes szervezned egy olyan bulit, amelynek a kedvesed is örül. Lehet ez egy meglepetés buli is, amire nem is számít. Gondoskodj arról, hogy az étlapon szerepeljen szerelmed kedvenc étele is, és a legkedvesebb barátai is ott legyenek! Ha megkérdezi, hogy mit ünnepeltek, akkor válaszold azt, hogy a szerelmeteket!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon kedvesen bánsz azokkal az emberekkel, akiket igazán szeretsz, kedvesed különleges helyet foglal el most az életedben. A legfontosabbá válhat számodra, folyton azon jár az eszed, hogy mivel szerezhetnél neki örömet. Majdnem minden napra kitalálsz egy apró meglepetést, amely inkább csak gesztus értékű, de hűen fejezi ki az érzelmeidet. Azt tapasztalod, hogy kedvesed nagyon hálás ezért, így megerősödhet a kapcsolatotok!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon szenvedélyessé válhatsz szerelmi kapcsolatodban, és roppant látványosan mutatod meg kedvesednek a ragaszkodásodat. Akár arra is hajlasz, hogy nagyobb értékű ajándékokat vásárolj neki, azonban ebben a kérdésben nem érdemes túlzásokba esned! Inkább kérdezd meg, hogy mire vágyik valójában, így olyan ajándékot vehetsz neki, amelynek tényleg örül! De lehet, hogy akkor a legboldogabb, ha az idejét veled töltheti!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon felpezsdül a szerelmi életed a napokban, megtapasztalhatod, hogy kedvesed kifejezetten igényli, hogy közös programokat szervezzetek! Emellett érkezhetnek feléd olyan közeledések is, amelyek ugyan nagyon vonzóak számodra, de tudod azt is, hogy csak bonyodalmakkal járna, ha elfogadnád ezeket az ajánlatokat! Mivel nagyon fontos számodra állandó kapcsolatod, óvakodsz attól, hogy a megbízhatatlanság látszatát keltsd!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Rengeteg csábításnak lehetsz kitéve a szerelmi életedben, hiszen sok olyan emberrel találkozhatsz, akik nagyon vonzóak számodra. Nehezíti a helyzetedet, hogy a vonzó emberek kinyilvánítják feléd a tetszésüket, akár szerelmi kalandba is bonyolódhatnál velük! Nehéz ellenállnod ezeknek az alkalmaknak, de szerencsére uralod az érzelmeidet, hiszen kapcsolatod nagyon fontos számodra! Párod biztos lehet a megbízhatóságodban!

Halak (február 20. - március 20.)
Elég leterhelt és fáradt vagy a napokban, azonban kedvesedre akkor is van energiád, ha semmi másra nincsen. Mindegy, hogy mennyire vagy kimerült, amikor hazaérsz, mindig van hozzá néhány kedves szavad, ez nagyon megerősítheti a kapcsolatotokat. Kedvesed tudja, hogy fáradt vagy, és nagyon hálás a törődésedért. A napokban úgy érezheti, hogy mindig és minden körülmények között számíthat rád! Valószínű, hogy néhány kedves gesztussal meghálálja az odafigyelésedet!