Pingpongozott a nászútján Eva Longoria

Vágólapra másolva!
Hatalmas médiaérdeklődés kísérte esküvője után meglehetősen egyszerűen töltötte a nászútját Eva Longoria. A színésznő és férje, Tony Parker egy karib-tengeri szigeten töltött néhány napot - a legtöbbször pingpongozni látták őket.
Vágólapra másolva!

Egy romantikus, karib-tengeri szigeten töltötte a nászútját Eva Longoria amerikai színésznő, a Született feleségek című sorozat sztárja és férje, Tony Parker kosárlabdázó. A pár, hatalmas médiaérdeklődéssel kísért esküvőjük után, igyekezett minél kevesebbet szerepelni a mézeshetek alatt.

"Eva és Tony egész nap csak egymással voltak elfoglalva, heverésztek a tengerparton a napernyők alatt, társasjátékoztak, vagy pingpongoztak" - árulta el a People magazinnak annak a szállodának az egyik alkalmazottja, ahol Longoriáék megszálltak. "Esténként pedig hosszasan vacsoráztak és beszélgettek. Nagyon romantikus volt az egész, láthatóan nagyon szerelmesek egymásba."

Eva Longoria és férje vasárnap tért vissza Los Angelesbe, ahol a színésznő ma kezdi el forgatni a Született feleségek legújabb szériáját.

Longoria és Parker július 7-én házasodtak össze egy franciaországi kastélyban.