Victoria Beckham kiherélné Eddie Murphyt

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham brit híresség meglehetősen bosszúszomjasan beszélt Eddie Murphy amerikai komikusról egy élő tévéműsorban: többek között az is elhangzott az egykori énekesnő szájából, hogy legszívesebben "kiherélné" a színészt, amiért az cserben hagyta Mel B-t.
Vágólapra másolva!

Victoria Beckham brit híresség, a Beckham család Los Angelesbe költözését nyomon követő valóságshow-ban kirohant Eddie Murphy amerikai komikus ellen, amiért a színész otthagyta Victoria barátnőjét, a várandós Mel B-t, és azt követelte az egykori Spice Girltől, hogy végeztessen apasági tesztet.

Amikor az asszisztenseaz élő műsorban megkérdezte Beckhamet, kit utál a legjobban Hollywoodban, az énekesnő egyből rávágta, hogy Eddie Murphy-t - vagy ahogyan ő emlegette: a "Beverly Hills-i Pöcsöt".

"Biztos, hogy beleköpnék az tányérjába, ha találkoznék vele" - közölte Victoria. "Legszívesebben kiherélném."

A hírességnek a többi hollywoodi sztárhoz is volt egy-két keresetlen szava: Mrs. Beckham ugyanis nem érti, miért néz ki olyan "igénytelenül" a legtöbb Los Angeles-i nő.

"Képtelen lennék melegítőnadrágban, és azokban a fura, formátlan csizmákban kimenni az utcára, ha tudnám, hogy minden lépésemet fotósok követik" - mondta Victoria.

Ezzel szemben az amerikaiak arra tettek megjegyzéseket, hogy Beckhamné túlságosan mogorva, soha nem mosolyog, mesterkélt és hajlamos arra, hogy "túlöltözze" a környezetét.