Nyilvánosságra kerülhetnek Mossék házi videói

Vágólapra másolva!
Bár a Kate Moss Pete Doherty páros már a múlté, a körülöttük kavarodó botrányoknak közel nincs vége: a brit szupermodell ugyanis a napokban felfedezte: házi videógyűjteményükből drogfüggő ex-pasija két kazettát magával vitt, amikor elköltözött.
Vágólapra másolva!

Kate Moss, brit szupermodell már biztosan megbánta, hogy videóra rögzítette kapcsolatuk szinte minden pillanatát: Pete Doherty zenésszel: a modell ugyanis, miután ismét - ezúttal úgy tűnik, véglegesen - kidobta drogfüggő kedvesét, és meg akarta semmisíteni közös múltjuk emlékeit, észrevette, hogy a gyűjteményből hiányzik két kazetta. Moss azóta attól retteg, hogy legintimebb titkaikat hamarosan az interneten látja majd viszont.

"Az összeset meg akarta semmisíteni, nehogy Doherty eladja, vagy feltegye az internetre." - árulta el Mossék egyik ismerőse. "Amíg együtt voltak, addig ezzel semmi gond nem volt, de most Pete azt csinál a kazettákkal, amit akar. És egy drogos mindenre képes, ha be akarja lőni magát - mondta el a modell egyik ismerőse.

A topmodell együttlétük alatt rendszeresen videózott: hétköznapjaikat, az ibizai nyaralást és a Glastonbury Fesztivált is rögzítette, mert elmondása szerint ez nagyon romatikus.

Kate Moss már többször megpróbált szakítani a Babyshambles botrányos életű frontemberével - kéthavonta adott hírt a bulvársajtó zajos szakításaikról.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor azután, hogy a modell ultimátumot adott Doherty-nek - vagy ő vagy a drogok - kábítószerbirtoklás vádjával eljárás indult a zenész ellen.

A 28 éves Doherty most éppen elvonókúrán tartózkodik, s az ítélet értelmében, ha nem viseli jól magát, hamarosan börtönbe kell mennie.