Újra letartóztatták Lindsay Lohant

Vágólapra másolva!
Tegnap hajnalban letartóztatták Lindsay Lohan amerikai színésznőt - két hónapon belül már másodszor. A híresség vérében alkoholt, zsebében kokaint találtak, és a jogosítványa sem volt érvényes. Lohan ártatlannak mondja magát.
Vágólapra másolva!

Két hónapon belül már másodszorra tartóztatta le a Santa Monica-i rendőrség Lindsay Lohan amerikai színésznőt, a Bajos csajok című film főszereplőnőjét. A 21 éves sztárt kedden hajnalban kapták el, amikor ittasan vezetett - az igazoltatás során kiderült, hogy a jogosítványa is lejárt, a motozás során pedig kisebb mennyiségű kokaint is találtak nála.

A színésznőt akkor kapták el, amikor a kocsijával éppen egy másik autót üldözött: Lohan "utol akarta érni" az asszisztensét, aki éppen előző nap mondott fel nála.

Lindsay Lohant még aznap reggel szabadon engedték - 25 000 dollár óvadék fejében -, de mindenképpen vádat emelnek ellene. Az első meghallgatás augusztus végén lesz, és ha a színésznőt bűnösnek találják, legalább négy napot kell majd börtönben töltenie.

"Ártatlan vagyok" - írta egy e-mailben Lohan egy amerikai tévéműsornak. "Nem drogoztam, a kokain, amit nálam találtak, nem az enyém. És nem üldöztem senkit, engem próbáltak meg elgázolni."

Azt, hogy a színésznő jelenleg hol tartózkodik, sem a szóvivője, sem az ügyvédje nem volt hajlandó elárulni. Blair Berk, Lohan jogi képviselője csak annyit mondott: "biztonságban, orvosi felügyelet alatt van."