Mel B: Eddie is akarta a gyereket!

Vágólapra másolva!
Mel B brit énekesnő egy nemrég készült interjúban elárulta: nem azért esett teherbe, hogy ezzel "megfogja" magának Eddie Murphyt - mindketten akarták a gyereket, és Murphy azt ígérte neki: a kislány megszületése után összeházasodnak.
Vágólapra másolva!

Melanie Brown brit énekesnő, a Spice Girls együttes egykori tagja, az Essence magazinnak adott interjújában elmondta: egyáltalán nem azért esett teherbe Eddie Murphy amerikai színésztől, mert "meg akarta fogni" a férfit. Mindketten akarták a gyereket, sőt, Murphy azt is megígérte az énekesnőnek, hogy a baba születése után összeházasodnak.

"A terhességem egyáltalán nem volt véletlen. Leültünk Eddie-vel, és megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk. Bár kicsit hamarabb történt, mint gondoltuk, de mindketten nagyon örültünk" - árulta el az interjúban Brown. "Bár eredetileg azt terveztük, hogy karácsonykor házasodunk össze, a kisbaba miatt ezt egy kicsit eltoltuk, és abban egyeztük meg, hogy csak a születése után tartjuk meg az esküvőt."

Az énekesnő azt is elmondta, amióta Murphy szakított vele, nem is beszélt a férfival - mindössze egyszer érte el telefonon.

"Nem hajlandó felvenni a telefont, csak az asszisztenseivel tudtam beszélni. A lányára sem kíváncsi" - mondta Mel B. "Nem is várok tőle túl sokat, csak annyit, próbáljon meg felelősségteljesen viselkedni. Nemcsak egy gyerek megszületéséhez kell két ember, de a felneveléséhez is."