Megszületett Naomi Watts kisfia

Vágólapra másolva!
Szerdán éjjel megszületett az Oscar-díjra jelölt Naomi Watts és kedvese, Liev Schreiber első gyermeke. Az egészséges kisfiú az Alexander Pete nevet kapta.
Vágólapra másolva!

Szerdán éjjel megszületett Naomi Watts színésznő és Liev Schreiber első gyermeke. Az egészséges kisfiú majdnem négy kilóval jött a világra, és az Alexander Pete nevet kapta.

"Az Alexander nevet Liev nagyapjának, a Petert pedig Naomi édesapjának tiszteletére kapta a kisbaba" - tájékoztatta a lapokat a színésznő szóvivője. "Mindhárman jól vannak és nagyon boldogok."

A pár egyik ismerőse azt is elárulta, a gyerek születésével Watts és Schreiber "valóra válthatták régi álmukat". "Mindkettőjüknek a család a legfontosabb, és amikor megtudták, hogy kisbabájuk lesz, nagyon boldogok voltak. Minden percét kiélvezik annak, hogy szülők lehetnek" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás.

Watts korábban kijelentette, hogy annyira természetes terhességet és szülést szeretne, amennyire csak lehetséges: így azt sem tudták előre, milyen nemű lesz a gyerek, a színésznő pedig hagyományos úton hozta világra a kisfiút, bár az orvosok felajánlották neki a - sztárvilágban igen divatos - programozott császsármetszés lehetőségét is.