Pete Doherty nyilvánosan könyörög Mossnak

Vágólapra másolva!
Nyilvánosan, egy brit napilap hasábjain könyörög Pete Doherty rockzenész volt barátnőjének, Kate Moss topmodellnek, hogy fogadja őt vissza.
Vágólapra másolva!

Pete Doherty brit zenész, a Babyshambles együttes frontembere nyilvánosan, egy lap hasábjain könyörög volt barátnőjének, Kate Moss topmodellnek, hogy fogadja vissza - az elkeseredett Doherty azért választotta ezt a módszert, mert Moss azóta nem hajlandó szóba állni vele, amióta kiderült a férfi hűtlensége.

"Lehet, hogy Kate teljesen hülye, de én nem tudok élni nélküle" - jelentette ki Doherty a Daily Mirror című napilapnak. "Nem tudok vele kapcsolatba lépni, de azt akarom, hogy tudja, még mindig szeretem."

"Kate, fogadj vissza!" - üzente a zenész a 31 éves Mossnak a lapon keresztül. "Nem akarok más lányt, csak téged."

Doherty azt is elmondta: azért került sor a szakításra, mert Moss hűtlenséggel gyanúsította meg őt - alaptalanul.

"Kate-nek rettenetesen rossz természete van. Amikor elkezdett velem üvöltözni, és mindenfélét a fejemhez vágott, összeszedtem a cuccaimat és eljöttem tőle. Velem senki nem bánhat így" - mondta Doherty.

A modell barátai szerint Moss - bár "nagyon hiányzik neki Pete" - nem akarja újrakezdeni a botrányos életű zenésszel.

"Amikor szakítottak, Kate úgy döntött, végleg leszámol a múlttal és újrakezdi az életét. Kicseréltette a zárakat a házain, elégette Pete minden levelét és versét, el is utazott egy időre. Csak jó anyja akar lenni a kislányának, és rendbe akarja hozni a dolgait" - mondta a modell egyik ismerőse.