Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

Én egy 26 éves nő vagyok, és hátrom hónapja járunk együtt a mostani 34 éves párommal.

Mostanában többször is utalt arra, hogy mennyire vonzónak tartja a tini lányokat, és szívesen lenne az, aki elsőként vezetné be őket a szexuális élet rejtelmeibe.

Te fantáziáltál már életed során hasonló dolgokról? Normális dolog az, hogy egyes harmincas férfiak a fiatal, tini lányokhoz vonzódnak? Nagyon szeretem őt, de nem tudnék egy ferde hajlamú emberrel élni. Ezek valóban a pedofília tünetei vagy pedig csak én reagálom túl a dolgot?

Segítségedet előre is köszönöm:

Kati

Kedves Kati!

Egyszer Ernest Hemingway azt mondta: Minden nővel kapcsolatban felmerül gondolatban a szex lehetősége. Ezt úgy kell értelmezni, hogy amíg így gondolkodik egy férfi egészségesnek számít. De ne keverjük össze a gondolati síkon felvilanó és a tettekben megmutatkozó eseteket. Ennek a gondolatmenetnek is csak addig van egészséges metódusa, amíg valóban csak elviekben konkretizálódik, de a valóságban nem történik meg. Amíg az utcán megnéz egy pasi egy lányt, addig normális a dolgok menete. Amikor ez átalakul, és tettekben is megmutatkozik, rossz irányt vehet a dolog, ami már baj is lehet.

De gondolom ilyesmiről szó sincs a ti esetetekben. A pasid veled van és gondolom csak is téged kíván, tehát a füle botját se mozgatja meg, hogy esetleg tényleg egy fiatal lánnyal legyen.

Amennyiben a jövőben is hasonló dolgokról fantáziálgat, nem árt, ha elmondod neki, hogy ez téged zavar és jó lenne, ha nem lenne ez a továbbiakban téma. Ez is egy olyan téma, amiről beszélni kell.

Csókol ,

a Facér Pasi