Szerelmi horoszkóp augusztus 2-től 8-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Kedvesed megpróbál közös programokat szervezni veled, de te túl fáradt vagy ahhoz, hogy vele tarts. Ha többször is visszautasítod, akkor könnyen hiheti azt, hogy nem elég fontos neked a kapcsolatotok, és nem szívesen töltöd vele az idődet. Ügyelj arra, hogy egyszer-kétszer még lehet fáradtságra hivatkozni, de többször nem nagyon érdemes. Ha nagyon kimerült vagy, akkor is vegyél erőt magadon, és próbálj meg vele egy kicsit többet foglalkozni.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon vágysz arra, hogy önfeledt pillanatokat oszthass meg kedveseddel, csak alkalmat nem nagyon találsz arra, hogy közösen szórakozhassatok egy kicsit. Elképzelhető, hogy mindkettőtöknek túl sok teendője válik aktuálissá mostanában, és estére már nagyon elfáradtok. Legalább arra teremtsetek lehetőséget, hogy egy kis beszélgetésre jusson idő, lehetőleg minden nap! Jót tehet a kapcsolatnak, ha közösen játszotok valamit, például szervezzetek egy kártyapartit a barátokkal!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Gyengédséget vársz kedvesedtől, talán abban reménykedsz, hogy még a gondolataidat is kitalálja. Olyan apró figyelmességekről ábrándozol, hogy szerelmed esetleg ágyba hozza neked a kávét, vagy meglep a kedvenc süteményeddel, esetleg megveszi neked azt a könyvet, amiről már hónapok óta beszélsz. Ha megérzi, hogy több gyengédségre vágysz, akkor nagyon szép napokat élhettek meg. Fontos neked, hogy szeretetet kapj - megteheted azt is, hogy te teszed meg az első lépéseket, így kölcsönösen adhattok egymásnak!

Rák (június 22. - július 22.)
Sokkal több beszélgetésre és közös időtöltésre vágysz kedveseddel, keresed az alkalmat arra, hogy rendezhessétek a kapcsolatotok feszültségeit. Ahhoz, hogy valóban mély és akár kényes témákról is beszélhessetek, meg kell teremtened a megfelelő hangulatot. Igyekezz kellemes körülményeket teremteni, és jól válaszd meg az időpontot az egymásra hangolódáshoz! Egy finom vacsora és némi kedvesség sokat segíthet abban, hogy kialakuljon az oldott légkör.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon elbűvölő tudsz lenni, ha szerelmes vagy, és annyi kedvesség van benned, hogy lehetetlen ellenállni neked. A napokban teljes egészében partneredre figyelsz, és szeretnéd mindennel elhalmozni, ami örömet jelenthet neki. Szinte elkényezteted, és olyan figyelmességekkel leped meg, mint például a kedvenc étele. Érdemes rafináltan megtudnod, hogy mire vágyna igazán - tegyél meg mindent, hogy tőled kaphassa meg, amit annyira szeretne.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon izgalmas szerelem jelenhet meg az életedben, amely éppen attól olyan vonzó, hogy tiltott gyümölcsöt jelent. Szerelmi ajánlatot kaphatsz egy olyan embertől, aki nem független, viszont mindenben beteljesíti az elképzelésedet az ideális partnerről. Elképzelhető, hogy külsőre is szédületesen néz ki, és ráadásul még stílusa is van! Könnyen lehet, hogy nem is rajtad múlik, hogy lesz-e ebből a szerelemből valami. Nem biztos, hogy ki tudod hagyni az alkalmat!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Új szerelmet is kaphatsz az élettől, ennek érdekében csak annyit kell tenned, hogy kicsit többet jársz el otthonról. Jó ötlet, ha a barátaiddal mész el szórakozni, hiszen előfordulhat, hogy bemutatnak neked egy nagyon vonzó embert. Első látásra kialakulhat közöttetek a szimpátia, de óvakodnod kell attól, hogy túl hamar túl komoly érzelmeket láss bele a kapcsolatba. Inkább élvezd ki a kapcsolat friss élményét!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Keveset tudsz törődni a kedveseddel, hiszen nagyon leterhelnek a munkahelyi kötelezettségeid. Te magad is szenvedsz, hiszen nagyon hiányozhat neked a kedvesed. Amikor belegondolsz abba, hogy milyen régen volt már közös programotok, akkor egészen elkedvetlenedhetsz. El is határozod, hogy teszel ez ellen valamit: jó ötlet, ha kiveszel néhány nap szabadságot! Szerelmed igazán megérdemli már a figyelmedet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban vagy, és ha nem engedheted szabadjára a temperamentumodat a kapcsolatodban, akkor könnyen válsz veszekedőssé, feszültté. Lehet, hogy most kifejezetten szükséged van a súrlódásra ahhoz, hogy elevennek, élettel telinek érezd a párkapcsolatodat. Figyelj arra, hogy ne lépd át a határt, a veszekedések alkalmával ne sértsd meg partneredet! Ha meggondolatlanul beszélsz, akkor kérj tőle elnézést!

Bak (december 22. - január 20.)
Népszerű lehetsz a napokban, sőt, több szerelmi ajánlatot is kaphatsz. Kedvesed mindezt észreveszi, és egyáltalán nem tetszik neki, hogy mások is vonzónak találnak. Ha nincs meg a kellő bizalom a kapcsolatodban, akkor féltékenységi jelenetekben is lehet részed. Érdemes tudatnod szerelmeddel, hogy kizárólagosnak gondolod a kapcsolatotokat, és meg sem fordul a fejedben, hogy félrelépj. Mindezt öntsd szavakba, adj nyomatékot az érzelmeidnek!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Szenvedélyessé válhat a szerelmi kapcsolatod, és ebben az a lehetőség is benne van, hogy néha vitatkoztok egy "jóízűt". Most mind a ketten nagyon élvezitek, ha forr körülöttetek a levegő, és a feszült helyzeteket kifejezetten izgalmasnak találhatjátok. Ha összevesztek, akkor valójában nem a harag beszél belőletek, hanem nagyon élvezitek, hogy szellemes szópárbajt vívhattok! Figyelj arra, hogy ne feszítsd túl a húrt - tudd, hogy hol a határ a szókimondásban!

Halak (február 20. - március 20.)
Kapcsolatodban előtérbe kerülhetnek a hétköznapi feszültségek, és mivel mindketten fáradtak, idegesebbek vagytok, könnyen vesztek össze apróságokon is. Olyan jelentéktelen okai is lehetnek a vitának például, hogy mind a ketten a másiktól várjátok el, hogy munka után bevásároljon. A lényeg, hogy ne kezdjetek el egymásra mutogatni és bűnbakot keresni, hanem próbáljátok meg közös erővel megoldani a nehézségeket!