Heti horoszkóp augusztus 6-tól 12-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Végre újra teljes erőbedobással látsz hozzá a feladataidhoz, nagyon energikusan végzed a munkádat. Itt az alkalom, hogy behozd az elmaradásaidat! A magánéletedben nem nagyon tudtok egymásra hangolódni családtagjaiddal, bár te megteszel minden tőled telhetőt. Mégis azt tapasztalod, hogy nem figyelnek rád eléggé. Így könnyen elkedvetlenedhetsz, és végül feladod a próbálkozást.

Bika (április 21. - május 20.)
Otthonod megadja neked azt a nyugalmat és meghittséget, amelyben kipihenheted magad. Szükséged is lesz arra, hogy jól kialudd magad, hiszen a munkahelyeden sokkal inkább igénybe vesznek a feladataid, mint máskor. A magánéleted nagyon kellemessé válhat, különösen a szerelmi életedben lesznek erőteljesebbek a szenvedélyek. Szervezz több programot azokkal az emberekkel, akik fontosak a számodra.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A napokban érdemes lebonyolítanod a fontos munkamegbeszéléseidet, hiszen kiváló meggyőző erővel rendelkezel. Ráadásul a többiek észre sem veszik, hogy az elvárásaid szerint viselkednek. Magánéletedben az otthon nyugalmára vágysz, és szívesen eltöltenél néhány csendes estét a családtagjaiddal. Párkapcsolatodra is jobban kellene figyelned - vidd el vacsorázni a kedvesed!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon tehetségesen tudsz észrevétlenül befolyásolni másokat, és ezt most a munkahelyeden teheted a legeredményesebben. Ha több pénzt szeretnél kapni a munkádért, akkor diplomatikusan adj hangot az igényednek! A magánéletedben hajlandó vagy arra, hogy sokat beszélj az érzelmeidről, és talán olyan gondolatokat is kimondasz, amelyeket máskor nem fogalmaznál meg.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A napokban zárkózottabb hangulat jellemző rád, sőt, kifejezetten mogorva kedved lehet. Úgy érezheted, hogy a napi feladatok és munkatársaid is terhedre vannak. A magánéletedben nagyon szenvedélyes hangulatban vagy, és különösen a párkapcsolatodban keresheted a súrlódást. A vitás helyzetek most kifejezetten kedvedre lehetnek, mert izgalmasnak találod a feszültséget.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A munkád során leginkább a nyitottságodra támaszkodhatsz, ami az előrelépésben is segíthet neked. Mondd el felettesednek, hogy szívesen beletanulnál akár egy új munkakörbe is. A magánéletedben csendes napokra vágysz, semmi kedved ahhoz, hogy sokat járj el otthonról. Azt szeretnéd, ha otthonod egy védett kis sziget lenne, ahová visszavonulhatsz.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagy teljesítményt követelsz meg saját magadtól a munkahelyeden, fontosak számodra a feladataid. Annyira szélsőségesen kezeled a munkádat, hogy képes vagy éjt nappallá téve dolgozni. A magánéletedben alapvetően kellemes napok várhatóak, különösen a barátaiddal szereted majd tölteni az idődet. Bár igaz, hogy lehet néhány intenzívebb vitád a családtagjaiddal.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A munkahelyeden sok izgalmas, új feladattal találkozhatsz, amelyek inspirálhatnak - hozzájárulhatnak a szakmai fejlődésedhez is. A magánéletedben szigorúbb hangulatban leszel, aminek köszönhetően nehezebben alkalmazkodsz családtagjaidhoz. Igaz, hogy most nincs kedved kompromisszumokat kötni, és csak a saját elképzelésedet tartod jónak.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon céltudatos vagy a munkádban, és igazán jól használod a saját képességeidet. Pontosan tudod, hogy mikor és mit kell mondanod, vagy tenned ahhoz, hogy előre léphess. Magánéletedben nagyon sok benned a szenvedély, így könnyen megtörténhet, hogy egy új szerelem is megtalál. Ha pedig többet jársz el otthonról, akkor még valószínűbb, hogy izgalmas ismeretségeket kötsz.

Bak (december 22. - január 20.)
Izgalmas napokban lehet részed a munkahelyeden, sok új kapcsolat jelenhet meg az életedben. Megtörténhet, hogy felkérnek arra is, hogy tanulj bele egy új, érdekesebb munkakörbe. A magánéletedben szintén nagyon színes, programokkal teli napok várhatóak, érdemes egy nagy baráti vacsorát szervezned, ahol mindenki ott van, akit szeretsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Ötletesen kell megszervezned a napjaidat, hiszen rengeteg elintéznivalód lehet a munkahelyeden. A teendőd is sokkal több most, és néhány fontos munkamegbeszélés is aktuálissá válhat. A magánéletedben is mozgalmasságra számíthatsz, olyan napokra, amikor többször is adódik közös programod a barátaiddal, családtagjaiddal.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon motiváltan és lelkesen dolgozol, ez mindenképpen előnyödre válik a munkahelyeden. Sokkal gyorsabb vagy, és ezzel elismerést vívhatsz ki. A magánéletedben nem sok kedved van ahhoz, hogy munka után programokat csinálj magadnak, inkább otthon töltenéd az idődet a családtagjaiddal. Már az is pihentető lehet számodra, ha megnézel egy jó filmet.