Elvehetik Madonnától David Bandát

Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy Madonna sosem lesz David Banda anyukája: az egyelőre csak ideiglenesen gondjaira bízott malawi kisfiú végleges örökbefogadása veszélybe került, mivel kiderült, hogy az amerikai énekesnő fizette a hozzá ellenőrzésre érkező malawi kormánytisztviselő repülőjegyét.
Vágólapra másolva!

Elképzelhető, hogy Madonna sosem lesz David Banda anyukája: az énekesnőről kiderült ugyanis, hogy a hozzájuk családlátogatásra érkező malawi kormányhivatalnokot repülőjeggyel és némi költőpénzzel látta el.

A malawi családügyi miniszer egy napilapból értesült arról, hogy a szülői alkalmassági vizsgálatra a Madonna-Guy Richie házaspárhoz küldött tisztviselő, Penstone Kilembe nem hivatali pénzből, hanem az énekesnő által finanszírozott repülőjeggyel készült Londonba utazni, ráadásul ottartózkodása idejére némi költőpénzt is kapott.

"Madonna nem az az ember, aki csak úgy repülőjegyeket osztogat. Soha, senkinek, semmit nem ad ingyen - cáfolta a híreket a US Weekly magazinnak az énekesnő egy magát megnevezni nem kívánó ismerőse. "Egészen biztosan pontról-pontra betarja az eljárás szabályait, és nem kockáztat semmit pénz vagy repülőjegy ajándékozásával."

Az énekesnő szóvivője és Kilembe is tagadja, hogy bármi illegális, megvesztegetés-jellegű tranzakció folyt volna a színfalak mögött.

A FemaliFirst információi szerint, mindezek ellenére a malawi hivatalnokot felfüggesztették, és Kate Kainja családügyi miniszter már tájékoztatta Madonnát arról, hogy Kilembe helyett valaki mást küldenek, "Mr. Kilembe személyes érintettsége miatt".

Madonna 2006 őszén vitte magával Londonba egy malawi árvaházból a kétéves Davidet - e tettéről azóta kiderült: tökéletesen törvényellenes volt, hiszen az afrikai ország törvényei tiltják az örökbeadást. Bár a kisfiú azóta is az énekesnőnél tartókodik, hivatalosan akkor lesz teljes jogú szülő, ha a malawi legfelsőbb bíróság engedélyezi azt.