Lindsay Lohan meghívta az újságírókat a rehabra

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan amerikai színésznő megállapodott az egyik legnagyobb amerikai bulvárlappal, hogy a magazin egy exkluzív riport keretében beszámol arról, hogyan is tölti a napjait az elvonókúrán.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, a Bajos csajok című film főszereplőnője exkluzív szerződést kötött az egyik legnagyobb bulvárlappal. A megállapodás értelmében az OK! magazin újságírói és fotósai meglátogathatják őt abban az utah-i rehabilitációs intézetben, ahol az elmúlt heteit töltötte.

A 21 éves színésznő azután költözött be a Sundance közelében lévő Cirque Lodge szanatóriumban, hogy egy autós üldözést követően letartóztatta a Santa Monica-i rendőrség.

A megállapodás szerint az OK! magazin végigkövetheti Lohan egy napját és fotókat is készíthet róla, amint "munkaterápián" vesz részt, jógázik, vagy éppen az alkoholizmussal küzdő más bentlakókkal beszélget.

"Lindsay nagyon komolyan veszi ezt az elvonókúrát" - mondta a magazin főszerkesztője, Sarah Ivens. "Rengeteget olvas, sportol, naplót ír és lovas terápián is részt vesz, sőt, önkéntesként dolgozik az egyik helyi élelmiszerüzletben. Nagyon megváltozott, és évek óta nem nézett ki ilyen jól."

"Lindsay nagyon aggódik a húga, Ali miatt. Nem akarja rossz irányba befolyásolni, és nem akarja, hogy ugyanazokon a dolgokon kelljen átmennie, amelyek miatt ő is szenvedett" - állítja Ivens.