Britney Spears Angliába menekülne

Vágólapra másolva!
Britney Spears, az utóbbi fél évben elsősorban a botrányairól híres amerikai énekesnő Londonba akar költözni, hogy új életet kezdjen -  adta hírül a Daily Mail című brit napilap.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő úgy döntött, hogy inkább Európában szeretné folytatni az életét: Londonba kíván költözni, hogy elmeneküljön a botrányok és a volt férjével való csatározás elől.

A brit Daily Mail egy amerikai magazinra hivatkozva azt állítja: a sztárban annyira szilárd az elhatározás, hogy Angliába költözzön, hogy még a brit akcentust is hajlandó elsajátítani.

"Britney azt gondolja, hogy a költözés az egyetlen esélye arra, hogy új életet tudjon kezdeni, és ha Londonba érkezett, akkor majd elvegyül a helyiek között" - mondta az énekesnő egyik barátja. "De az ismerősei attól tartanak, hogy a jelenlegi állapotában teljesen elveszne a nagyvárosban, azt sem tudja, hogyan töltsön ki egy csekket egyedül."

A magát megnevezni nem kívánó barát szerint Spears a költözését indokolja az is, hogy közte és volt férje, Kevin Federline között az utóbbi időben eldurvultak a jogi viták - Britney ugyanis szinte retteg attól, hogy Federline megszerzi két közös gyerekük kizárólagos felügyeleti jogát.

"Kevin szerint Britney mellett nincsenek biztonságban a fiúk" - mondta korábban a rapper egyik ismerőse, az énekesnő furcsa és botrányos viselkedésére utalva. "Egyáltalán nem biztos abban, hogy Britney valaha is képes lesz arra, hogy újra normális életet éljen."