Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Kos csillagjegyben halad, trigonban áll a Vénusz bolygóval. Foglalkozzunk ma mindazzal, ami örömet okoz nekünk!
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Kos csillagjegyben halad. Érzékenyebb lesz a szemünk. Aki egyébként is hajlamosabb a szemproblémákra (gyulladásokra, árpára vagy szemszárazságra), számítson arra, hogy ezek a panaszok most egy kicsit felerősödhetnek. A mai napon, szeles idő esetén, vegyünk fel napszemüveget, hiszen így elkerülhetjük a szemünkbe jutó, irritáló porszemeket.

A hangulatunk ma meglehetősen temperamentumos lehet, ösztönösen reagálunk azokra az ingerekre, amelyek a külvilágból érkeznek hozzánk. Ha azt látjuk, hogy egy nálunk gyengébb, elesettebb lény a védelmünkre szorul, akkor habozás nélkül mellé állunk. Segítő szándékunkat munkahelyünkön is megmutathatjuk, vállaljunk át feladatokat azoktól a munkatársainktól, akik kevésbé terhelhetőek.

Ma a Hold trigonban áll a Vénusz bolygóval. Nagyon örülünk az élet apró élvezeteinek, ezért célszerű ezeket megengednünk magunknak. Ilyen lehet az érzéki szerelem, de megajándékozhatjuk magunkat egy finom süteménnyel is. Foglalkozzunk ma mindazzal, ami örömet okoz nekünk!