Heti általános horoszkóp szeptember 3-tól 9-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Sokkal több teendőd lehet, de szerencsére az energikusságod is megvan hozzá! Magad is meglepődhetsz, hogy milyen könnyen megbirkózol a napi feladatokkal, de valahonnan mindig tudsz erőt meríteni! A magánéletedben nagyon kedvesen bánsz a családtagjaiddal, sok kellemes időtöltést szeretnél megosztani velük. Azonban azt tapasztalod, hogy hiába találsz ki nagyon jó programokat, nem fogadják lelkesen.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon jól kell gazdálkodnod az időddel, ha az összes teendődnek a végére akarsz érni a munkahelyeden. Ügyes vagy, de ne bízd el magad, hiszen a munka is rendkívül sok! A magánéletedben a kölcsönösséget helyeznéd előtérbe, fontos lenne, hogy amit a családtagjaidnak nyújtasz, arányban álljon azzal, amit visszakapsz tőlük. Ha nem viszonozzák a kedvességedet, akkor nagyon morcos leszel!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon ötletesen oldod meg a munkahelyi feladatadat, és szükséged is lesz a kreativitásodra. Jobban be kell osztanod az idődet, és az energiáddal is takarékoskodnod kellene. A magánéletedben arra vágynál, hogy sok figyelmet és megértést kapj. Amikor azt tapasztalod, hogy senki sincs tekintettel a munkádra és az igényeidre, akkor kifejezetten feszült hangulatba kerülhetsz.

Rák (június 22. - július 22.)
Szeszélyesen viselkedhetsz a napokban, és ezt senki sem nézi jó szemmel. A munkatársaiddal is lehet néhány nézeteltérésed a hangulatváltozásaidnak köszönhetően. Családtagjaid már tudják, hogy az érzelmek embere vagy, és megszokták azt is, hogy néha változékony a hangulatod. Észreveheted, hogy teljes egészében elfogadnak téged, és ez nagyon boldogító érzés számodra!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon sokat dolgozol a napokban, hiszen jól felépített terveid vannak a karrieredet illetően. Tudod, hogy most van értelme hajtanod, hiszen ha ügyes vagy, akkor előre léphetsz a ranglétrán. A magánéletedben párkapcsolatod kerül előtérbe, hiszen nagyon vonzó időszakodat éled. Több szerelmi ajánlatot is kaphatsz - ezt a párod biztosan nem nézi jó szemmel!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Hosszú távon is előnyös lenne, ha sokkal kedvesebb lennél munkatársaiddal. Lehet, hogy szükségük van a segítségedre, és alakulhat úgy, hogy te is szívesen fordulnál hozzájuk tanácsért. A magánéletedben nagyon sok kedvességet kaphatsz, azt tapasztalod, hogy népszerű vagy. Különösen a szerelmi életed alakulhat nagyon izgalmasan - energiát meríthetsz innen!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Általában nagyon jó stílusban és kedvesen kommunikálsz a munkatársaiddal, pont ezért furcsa, hogy a napokban nyersebben fogalmazol. Ne veszítsd el ilyen könnyen a türelmedet! A magánéletedben ideje tisztázni az ellentéteket, de próbáld meg jó hangulatban megbeszélni családtagjaiddal, ami a szívedet nyomja. Most megtalálhatjátok a hangot egymással!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Kíméletlen lehetsz önmagaddal - olyan sokat dolgozol, hogy teljes mértékben elfelejtkezel a saját igényeidről! Néha tarts egy negyedórás szünetet, és nagyon fontos, hogy minden nap ebédelj! A magánéletedben nagyon maximalista vagy, tökéletességet vársz el a családtagjaidtól. Ha valami nem úgy sikerül, ahogyan elvártad, akkor hangot adsz az elégedetlenségednek.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Kicsit nagyobb a hangod a munkahelyeden, mint máskor, és ez nem segíti elő, hogy harmonikus légkörben tudj együtt dolgozni munkatársaiddal. Ha diplomatikusan viselkedsz, azzal sokat javíthatsz a helyzeten! A magánéletedben is inkább erőből akarod megoldani a problémákat. Nem túl jó megoldás, ha veszekedést kezdeményezel a családtagjaiddal! Így nagyon feszültté válhat a hangulat!

Bak (december 22. - január 20.)
Mindig igaz rád, hogy a saját elképzeléseid szerint dolgozol, de most szinte semmilyen mértékben nem vagy hajlandó alkalmazkodni munkatársaidhoz. Ennek az lesz a vége, hogy egyedül maradsz a feladatokkal! A magánéletedben kicsit sok neked a nyüzsgés, amiben részed van. Leginkább nyugalomra vágynál, azonban ezt most nem kapod meg, mert nagyon felpezsdülhet az életed!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A munkád meglehetősen kimerítővé válhat számodra, úgy érezheted, hogy levegőt sem kapsz a sok teendőtől. Ha megoldasz egy feladatot, akkor kettő kerül helyette. A magánéletedben jellemző lehet, hogy nagyon örülsz, amikor együtt lehetsz családtagjaiddal. Jókedved ragadós, így a többiek is vidámak lesznek a társaságodban! Itt az ideje a családi programoknak!

Halak (február 20. - március 20.)
Sok teendőd lehet a munkahelyeden, de nem nagyon kapsz segítséget munkatársaidtól. Úgy érezheted, hogy mindent egyedül kell megoldanod, és ez nem esik jól neked! A magánéletedben több hétköznapi vita várható, ezeknek a gyökere is abban keresendő, hogy minden otthoni feladat és munka rád vár. Ideje megosztani a terheket a családtagok között!