Karrierhoroszkóp szeptember 3-tól 9-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Még tart az időszak, amikor a szokásosnál több teendővel kell szembenézned, de szerencsére nagyon energikus vagy a mindennapokban. Magad sem hitted volna, hogy ekkora energiatartalékkal rendelkezel, de most rájöhetsz, hogy a nagyon sok munka után is tudsz rejtett erőforrásokat mozgósítani. Nagy népszerűséget jelenthet neked, hogy, bár leterheltebb vagy, mégis odafigyelsz munkatársaidra, mindenkihez van egy kedves szavad!

Bika (április 21. - május 20.)
Sok teendőd van a munkahelyeden, nem kevés ügyességet kíván tőled, hogy jól oszd be a napodat. Főleg az időhiánytól szenvedhetsz, hiszen nagyon megszaporodhatnak a teendőid. Mégis jut arra időd, hogy segíts egy kicsit a munkatársaidnak. Ez a segítőkész hozzáállás nagy népszerűséget jelenthet neked - jó érzés, hogy a csapat értékes tagja lehetsz, elfoglalhatod a méltó helyedet a közösségben!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon ügyesen oldod meg a munkahelyi feladataidat, teljesen új, friss szemmel tudod a teendőket szemlélni. Remek ötleteid adódhatnak arra vonatkozóan, hogy miként könnyíthetnéd meg a saját munkádat, és hogyan lehetnél sokkal hatékonyabb. A feletteseid is észrevehetik, hogy nagyon eredményesen dolgozol, és később olyan feladatokat is kaphatsz, amelyek a szervezőkészségedet bontakoztatják ki. Az üzleti tárgyalások során engedd be az új lehetőségeket az életedbe!

Rák (június 22. - július 22.)
Mindig jellemző rád, hogy hajlamos vagy a hangulataidnak megfelelően kezelni másokat, ez még inkább igaz lehet a napokban. Lehet, hogy az egyik percben még nagyon lehangolt vagy, a másikban pedig nagyon lelkesen beszélgetsz a munkatársaiddal. Az ületi életben ügyelj arra, hogy ne a rokonszenv vagy az ellenszenv legyen a legfontosabb szempontod, amikor szerződést kötsz valakivel. Őrizd meg az üzlet során az objektivitásodat!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Pontosan tudod, hogy érdemes sokat dolgoznod a napokban, hiszen minden egyes munkával töltött perc anyagilag is megtérül számodra - még ha nem is azonnal. Szerencsére van energiád ahhoz, hogy százhúsz százalékot teljesíts, hihetetlen erőforrásokkal rendelkezel. Az üzleti ügyek során figyelj arra, hogy estére már ne szervezz magadnak tárgyalásokat, hiszen neked is szükséged van a pihenésre. Hosszú távon nem zsákmányolhatod ki magad!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sok tapasztalattal és rendkívül jó képességekkel rendelkezel, de nem a legkedvesebben bánsz a munkatársaiddal. Elképzelhető, hogy tanácsért mennek hozzád, és te fölényesen válaszolsz, vagy éppen kritizálod a hiányos ismereteiket. Ügyelj arra a napokban, hogy ne válj okoskodóvá vagy önteltté! Az üzleti tárgyalások során jobban teszed, ha nem akarsz erővel eredményeket elérni! A túlságos "akarásnak" soha nem született még jó eredménye!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon szokatlan tőled, de kimondottan barátságtalanul viselkedhetsz a munkatársaiddal. Már megszokták, hogy diplomatikusan és kedvesen bánsz mindenkivel, ezért meglepődhetnek nyers, szókimondó modorodon. Mindez nem jelent neked túl nagy népszerűséget, és idő kell ahhoz is, hogy helyre hozd a bántó megjegyzések okozta fájdalmat, sértettséget. Az üzleti tárgyalások során jobban kell figyelned a részletekre, informálódj alaposabban a partnereidről is!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ha érdekel a munkád és valóban motivált vagy benne, akkor teljes erőbedobással dolgozol. Általában is igaz rád, hogy mindig száz százalékosan csinálsz valamit - vagy pedig sehogyan sem. A napokban olyan sokat dolgozol, hogy önmagaddal is könyörtelen lehetsz. Nem nagyon hagysz magadnak időt a pihenésre, hajlamos vagy arra, hogy agyonhajtsd magad. Az üzleti tárgyalások során figyelj arra, hogy ne válj túlságosan merevvé. Kezeld kicsit rugalmasabban a napirendedet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Mindenképpen meg akarod mutatni a munkahelyeden, hogy tapasztalt és szorgalmas munkaerő vagy. Képes vagy sokkal többet dolgozni, mint a munkatársaid. Az már nem ilyen előnyös, hogy hajlamos vagy hangosan reklámozni a saját képességeidet, és úton-útfélen arról beszélsz, hogy mennyire ügyes és terhelhető vagy. Az üzleti életben ne akard erőszakosan befolyásolni a partnereidet, hiszen ez rossz érzést kelt bennük!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon makacs vagy a munkahelyeden: nem tűrsz beleszólást abba, amit csinálsz. Elképzelhető, hogy kapsz néhány jó tanácsot a többiektől, de ennek egyáltalán nem örülsz, azt gondolod, hogy ellenségesek veled. A segítő szándékú kritika akár hasznos is lehet számodra! Az üzleti élet során szinte bármit elérhetsz a partnereidnél! Ne élj vissza a képességeiddel és a tapasztalataiddal. Ne csikarj ki magadnak aránytalanul nagy előnyöket!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Úgy érzed, hogy rohanássá válik az életed, egy perc nyugtot sem hagynak neked a munkatársaid. Ahogy elmélyülnél a feladataidban, rögtön megtalálnak valamilyen lényegtelen aprósággal. Olyan, mintha egyenesen zaklatni akarnának, és egy idő után nagyon dühös leszel emiatt. Rosszabb esetben ki is nyilvánítod a dühödet - ráadásul nem a legudvariasabb formában! Az üzleti életben nagyon sok teendőd lehet, több fontos tárgyalásod válhat esedékessé.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon felpezsdülhet körülötted az élet a munkahelyeden, sok apró elintéznivalód lehet, amelyet kivétel nélkül észben kellene tartanod. Mivel rengeteg információ van a fejedben, előfordulhat, hogy néhány fontos teendőt elfelejtesz. Vegyél magadnak egy szép kivitelű határidőnaplót, és minden reggel dolgozz ki magadnak ütemtervet az aznapi munkáiddal. Az üzleti tárgyalások során ne hagyd, hogy partnereid érzelmileg manipuláljanak!