Bemutatta új ruhakollekcióját Nicky Hilton

Vágólapra másolva!
A New York-i Divathéten Nicky Hilton amerikai híresség bemutatta a saját tervezésű kollekcióját, amely a Nicholai nevet viseli.
Vágólapra másolva!

Nicky Hilton amerikai híresség, a botrányairól híres Paris "csendesebb" életű húga a hétvégén, a New York-i divathéten mutatta be az első, saját tervezésű ruhakollekcióját.

A Nicholai nevet viselő kollekciót - a Nicholai Nicky Hilton valódi neve - a híresség azért a Divathéten akarta bemutatni, hogy "komolyan vegyék".

"Nicky nagyon elkötelezett, imádja a divatot, és évek óta készült arra, hogy bemutathassa a saját tervezésű kollekcióját" - mondta az AP hírügynökségnek Russell Simmons, Nicky Hilton tanácsadója. "De nem akart beállni azon hírességek közé, akik csupán a nevüket adják egy-egy ruhamárkához. Azt akarta, hogy komolyan vegyék, ezért a Divathéten mutatta be a ruhákat."

Nicky Hilton korábban már foglalkozott divattervezéssel: az általa kreált táskák és sportruhák nagyon sikeres, elsősorban Japánban. A most bemutatott kollekció a "valódi eleganciát" ötvözte a "vidám és optimista színekkel és formákkal".

"Igazi fordulópont ez az életemben. Rengeteg energiát fektettem bele, hogy minden tökéletes legyen" - nyilatkozta a bemutató előtt Nicky Hilton. "Nagyon divatos és nagyon vidám a kollekció. Terveztem néhány könnyű ruhát, felsőket és fürdőruhákat is."

A divatszakértők azonban egyáltalán nem rajongtak a Nicholai ruháiért - a New York Post szakújságírója szerint az egész kollekció "műanyagnak" tűnt.

"A ruhadarabok olyanok voltak, mintha egyenesen Nicky, Paris vagy éppen az anyjuk, Kathy szekrényéből húzták volna elő őket" - írta Danica Lo. "Bár a ruhák kidolgozása szép, az anyagok minőségiek, az egész olyan volt, mintha a legocsmányabb műszálból készült volna."