Heti általános horoszkóp szeptember 10-től 16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon sokat dolgozol a napokban, de úgy érzed, hogy kevés eredménnyel. Nem a saját munkáddal vagy elégedetlen, hanem sokkal inkább feletteseid hozzáállásával. A magánéletedben nagyon fontossá válik, hogy lehetőséged nyíljon a kikapcsolódásra - szervezz szórakoztató programot, amelyet családtagjaiddal is megoszthatsz! Például lepd meg a családot színházjeggyel! Gondold végig, hogy mennyire régen voltatok már valahol közösen!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagy hajtóerőt jelentene, ha a munkahelyeden elismernék a tehetségedet, azonban nem nagyon számíthatsz arra, hogy dicséretet kapsz a felettesedtől. A magánéletedben egy kissé egyedül érezheted magad, hiszen senki nem akarja levenni a válladról az otthoni munkákat. Sokkal derűsebb és kipihentebb lennél, ha legalább egy kis segítséget kapnál. Nem szégyen, ha megkéred családtagjaidat arra, hogy ők is vállaljanak valamit a házimunkából!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Energikus hangulatban vagy, arra vágysz, hogy egész nap pöröghess. Amikor rádöbbensz, hogy unatkozol vagy monotonnak érzed a munkádat, akkor nagyon elkedvetlenedhetsz. A magánéletedben nagy szükség lenne néhány csendes estére, amikor beszélgethetsz egy kicsit családtagjaiddal. Jó ötlet, ha közösen főzitek meg a vacsorát, hiszen ez meghitt hangulatot teremthet! A közös házimunka rengeteg mókára teremt lehetőséget!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon változékonyak a hangulataid, megtörténhet, hogy egészen szélsőséges a kedélyállapotod. Munkatársaid nem igazán tudják, hogy miként kezeljék a szeszélyességedet - ez bizony sok bonyodalomnak lehet a forrása! A magánéletedben meglehetősen szürkének érzed a hétköznapokat, és nagyon kellene valami, ami végre felráz! Ilyen lehet egy kisebb utazás: csinálj egy hosszú hétvégét a családoddal!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rengeteg munka vár a napokban, és nagyon ügyesen kezeled a feladataidat. Okosan szervezed meg a napodat, de még így is előfordulhat, hogy nem minden teendő kerül sorra. A magánéletedben nagyon vágynál párod kedvességére és odafigyelésére, de azt tapasztalhatod, hogy most nincs ideje és energiája a kapcsolatotokkal törődni. Megteheted, hogy közlöd vele, hogy valójában mire lenne szükséged!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Te olyankor is hajlandó vagy két ember helyett dolgozni, amikor nem kapsz ezért plusz pénzt. Most azonban anyagi szinten is eredménye lehet a túlóráknak! Könnyen előfordulhat, hogy pénz áll a házhoz, ami elégedettséggel tölt el. A magánéletedben nyugalomra és gyengédségre vágysz. Különösen kedvesed szeretetére lehet nagy szükséged! Amikor azt tapasztalod, hogy nem figyel rád eléggé, akkor nagyon megsértődhetsz!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Minden erőtartalékodra szükséged lesz, ha zökkenőmentesen akarod átvészelni a következő napokat. Annyira fáradt lehetsz, hogy akár szükséged lehet egy-két szabadnapra is! A magánéletedben is látszik, hogy sokkal kedvetlenebb, morcosabb vagy. Ez akár veszekedésekhez is vezethet, amelyek azért robbannak ki, mert nincs elég erőd ahhoz, hogy valóban odafigyelj a családtagjaidra. Valahonnan energiát kellene merítened!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Semmi kedved a napokban, csapatban dolgozni, de bármennyire is idegesítenek a többiek, mégis alkalmazkodnod kell hozzájuk. Harmonikusak maradnak a munkahelyi kapcsolataid akkor, ha kedvesen viselkedsz. A magánéletedben nem vagy túl optimista hangulatban, leginkább a bosszantó eseményeket tartod szem előtt. Így elég gyakran lehetsz lehangolt. Koncentrálj inkább a pozitív történésekre, lásd meg a hétköznapokban is a jót!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon fontos, hogy a kapcsolataid mindig rendelkezésedre álljanak, és még inkább így van ez, ha pénzügyekkel foglalkozol! Gondozd egy kicsit jobban az ismeretségeidet! A magánéletedben igaz lehet, hogy szinte minden idődet kedveseddel szeretnél tölteni! Annyira birtokolni akarod őt, hogy könnyen keríthet hatalmába a féltékenység. A zöldszemű szörny egy kapcsolatnak sem használt még!

Bak (december 22. - január 20.)
Munkatársaid tőled várnak iránymutatást és tanácsokat, és te nagyon szívesen vállalod a vezető szerepet. Valójában óriási tehetséged van ahhoz, hogy a többiek munkáját megszervezd! A magánéletedben kedvességet és odafigyelést tapasztalhatsz: a családtagjaid kimutatják feléd a szeretetüket. Fogadd el és viszonozd a kedves gesztusokat, lepd meg minden nap valamilyen apró figyelmességgel párodat és gyermekeidet!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Legyél kicsit kedvesebb munkatársaiddal, hiszen ha népszerűséget szerzel a munkahelyeden, akkor sokkal inkább számíthatsz a többiek segítségére! Lehetnek olyan helyzetek, amikor egyedül nehezebben boldogulsz! Ha visszaszerzed az önbizalmadat, akkor magabiztosabb leszel a párkapcsolatodban is. Kellemes napjaid lehetnek, és otthon elég elfogadó a légkör ahhoz, hogy jól érezd magad, és energiát gyűjthess. Fontos, hogy kialudd magad!

Halak (február 20. - március 20.)
Próbáld meg visszaszerezni az energikusságodat, hiszen nagyon naprakésznek kell lenned! Elképzelhető, hogy ezen múlik feletteseid jóindulata. Ha megfelelsz a követelményeknek, akkor hosszú távon is fantáziát látnak majd benned! A magánéletedben minden percet ki kellene használnod, amikor önfeledten együtt lehetsz a családoddal. Ha otthon vagy, akkor ne gondolj a munkahelyi problémákra, kötelezettségekre!