Karrierhoroszkóp szeptember 10-től 16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Kicsit elkeseredhetsz a napokban, hiszen úgy érzed, hogy nagyon sokat dolgozol, de kevés a pozitív megerősítés, amelyet kapsz. A fizetésedet is kevésnek érezd a munka mennyiségéhez képest, és az erkölcsi megbecsülést is hiányolhatod. Ez pedig kedvetlenné, sőt mogorvává is tehet. Figyelj arra, hogy a dühöd ne a munkatársaid ellen irányuljon - nem kellene összeveszned a többiekkel! Az üzleti tárgyalások során is fontos a jó hangulat!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon sokat dolgozol, de mintha senki sem venné észre - nem kapsz elég visszajelzést a felettesedtől. Anyagi elismerésre is vágynál, de lehet, hogy elég lenne számodra néhány jó szó is ahhoz, hogy visszatérjen a munkakedved. Ennek hiányában azonban hiábavalónak érzed a mindennapokat, nagyon monotonná válhat az életed. Megteheted, hogy kétóránként szünetet tartasz, így jobban tudsz majd koncentrálni!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon energikus hangulatban vagy, ám inkább olyan feladatokkal találkozol a munkahelyeden, amelyek unalmasnak tűnnek számodra. Teli vagy tettvággyal, de most nem tudod kamatoztatni a kreativitásodat. Előbb vagy utóbb neki kell állnod a monoton teendőknek is - jobb, ha minél előbb végére érsz a nemszeretem feladatoknak! Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne dőlj be a látszatnak! Attól, hogy üzleti partnered remek külsővel rendelkezik, még nem biztos, hogy jó szakember!

Rák (június 22. - július 22.)
Leginkább a hangulataid irányítják a munkahelyi életedet, és elég széles skálán mozog a kedélyállapotod. Megtörténhet, hogy reggelente annyira fáradt vagy, hogy alig tudsz kikászálódni az ágyból, sokkal több időt vehet igénybe az is, hogy felvedd a ritmust. Ha viszont belelendülsz a munkába, akkor a kedved is megjön, sőt, nagyon kedvesen, nyitottan viselkedsz munkatársaiddal. Ügyelj arra, hogy amikor rossz passzban vagy, akkor se sértsd meg a többieket!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Teli vagy energiával, szívesen vállalod el munkahelyeden a szervezőmunkát is. Nagyon örülsz azoknak a feladatoknak, amelyek a kommunikációs képességeidet veszik igénybe, sikerrel fésülöd össze a szálakat. Azonban bármennyi energiád legyen is, azt tapasztalhatod, hogy mégsem sikerül minden teendőt elintézned. Egész nap nagyon gyorsan és hatékonyan dolgozol, de mégis maradnak elvégzetlen tennivalók.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A legszorgalmasabb munkaerő vagy, de most végre értelme van annak, hogy százhúsz százalékot teljesítesz a munkahelyeden. Előfordulhat, hogy még munkaidő után is bennmaradsz, hiszen tudod, hogy most érdemes komolyabb erőfeszítéssel dolgoznod. Érzed, hogy az eredmény lassan beérik, és olyan lehetőségeid is adódhatnak, amelyek a pozíciód emelkedésével járnak. Az üzleti élet során nagyon sikeres lehetsz a tárgyalásokon!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Sokkal fáradtabb állapotban vagy, reggelente nehezebben kászálódsz ki az ágyból. Szélsőséges esetben előfordulhat, hogy egyszer-kétszer elalszol, és késve érsz be a munkahelyedre. Fontos lehet, hogy esténként időben lefeküdj, hiszen nagy szükséged van arra, hogy kialudhasd magad. Ha kipihent vagy, akkor kicsit könnyebben mennek majd az aprólékos, türelmet igénylő munkák is. Az üzlet során figyelj arra, hogy minden információ a birtokodban legyen!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon kreatív hangulatban vagy, és a legszívesebben a saját munkatempódban dolgoznál. Sajnos nem teheted meg, hogy teljes egészében az egyedi elképzeléseid szerint oldod meg a feladatokat - alkalmazkodnod kell a munkatársaidhoz. Ha nem vagy hajlandó csapatban dolgozni, akkor számolnod kell azzal, hogy egyedül nem tudsz igazán hatékony lenni. Az üzlet során figyelj az új lehetőségekre, hiszen ezek most pénzt hozhatnak!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Ha egy kicsit odafigyelsz a kapcsolataidra, akkor olyan jóakarókat szerezhetsz magadnak, akik hosszabb távon is támogathatják az előmeneteledet a munkahelyeden. Lehet, hogy csak egy-két szót szólnak az érdekedben, és máris eldőlt, hogy előreléphetsz-e a ranglétrán. Ha jobb pozíciót kínálnak neked, akkor fogadd el, hiszen megérdemled! Az üzleti életben nagyon ügyelj arra, hogy a nívós munkastílusod nyilvánvalóvá váljék!

Bak (december 22. - január 20.)
Remekül rá tudod venni munkatársaidat arra, hogy a te elképzeléseid szerint dolgozzanak. Észreveheted, hogy most te diktálod a tempót, határozod meg, hogy ki és mennyit dolgozzon. Ez még akkor is így alakulhat, ha egyelőre még nem vagy vezető pozícióban. Próbáld meg okosan használni, hogy ennyire hallgatnak rád a többiek. Az üzleti életben ügyelj arra, hogy partnereidnek is maradjon alkalma arra, hogy elmondják véleményüket!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Könnyedén befolyásolhatod a munkahelyi események kimenetelét, elég, ha egy kicsit figyelsz munkatársaid viselkedésére. Magad mellé állíthatod őket, de nagyon könnyen kivívhatod az ellenszenvüket is. Ha azonban okosan és hosszú távra gondolkodsz, akkor inkább megpróbálsz egyfajta népszerűséget szerezni magadnak! Az üzlet során virágzik majd a rábeszélőképességed, de inkább finomabban, diplomatikusabban kommunikálj!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon fontos munkamegbeszélésekben lehet részed, s egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire vagy formában. Számíthat az összeszedettséged is, hiszen ha szétszórt, figyelmetlen benyomást teszel másokra, akkor könnyen veszíthetsz el jó lehetőségeket! Ha fontos megbeszéléseid válnak aktuálissá, akkor készíts magadnak vázlatot a gondolataidról. Kissé feledékenyebbé válhatsz a napokban - írd fel a fontos teendőket, így sikeresebben boldogulsz az üzleti életben!