Heti horoszkóp szeptember 17-től 23-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ügyelj jobban arra, hogy mennyire vagy szívélyes a munkatársaiddal. A jó hangulat nagyon előnyös, de a magánéletedet ne teregesd ki a többiek előtt! Ez akár kiszolgáltatott helyzetbe is hozhat. Ha hazaérsz, akkor gondoskodj minden napra valamilyen kedves programról, amit családoddal oszthatsz meg. Ez lehet olyan egyszerű időtöltés is, mint egy közös séta - ez ráadásul nagyon egészséges is!

Bika (április 21. - május 20.)
Annyi munkád lehet a napokban, hogy akár segítségre is szükséged lehet. Előfordulhat, hogy neked is át kell vállalnod valamennyit a többiek munkájából, és mindez elősegítheti, hogy ütőképes csapatként dolgozzatok. A magánéletedben egy kicsit kitörnél már a megszokott rutinból, ám azt tapasztalhatod, hogy kevesebb lehetőséged van erre, mint szeretnéd.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ügyesen kezeled a munkahelyi feladatokat, és megtalálhatod a módját annak, hogy sokkal gyorsabban elintézed az unalmas, nemszeretem munkákat. A kreativitásod hozzásegíthet a gördülékenyebb munkavégzéshez. A magánéletedben csak arra vágysz, hogy csend és nyugalom vegyen körül. Szívesen töltenél néhány eseménytelen estét a családtagjaiddal.

Rák (június 22. - július 22.)
Nem vagy képes túl nagy teljesítményre a munkahelyeden, de még ahhoz is össze kell magadat szedned, hogy a rutinfeladatokat teljesítsd. Oszd be az idődet előre, és tartsd magad a kiszabott határidőkhöz! A magánéletedben arra vágysz, hogy végre egy kicsit pihenhess és lazíthass. Ha van még szabadságod, akkor érdemes lenne néhány napot kivenned!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nehezen tudsz csak odafigyelni a munkádra, hiszen a szíved szerint egészen mással töltenéd az időt a munkahelyeden. Kedvet kaphatsz például egy kis pletykálkodásra - nagyon kíváncsi hangulatban vagy! Munkaidő után is az élet naposabb oldala érdekel, szeretnéd egy kicsit kényeztetni magad. Itt az ideje, hogy néhány új ruhával, könyvvel lepd meg magad!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában nagyon szorgalmas vagy, és könnyen ráhangolódsz a feladataidra a munkahelyeden. A napokban azonban sokkal nehezebben tudod felvenni a ritmust. Lassabb és nehézkesebb lehetsz. A magánéletedben arra vágysz, hogy otthonod és családod egy olyan sziget lehessen számodra, ahol mindig megnyugvást találhatsz. Mutass odafigyelést családtagjaid iránt, így ők is kedvesebbek lesznek veled!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Jól kommunikálsz másokkal, és ez a tény lehetőséget adhat neked arra, hogy elérj valamit a héten. Gondold végig, hogy milyen kérdésekben kellene egyeztetned a feletteseiddel! A magánéletedben sokféle félreértésben lehet részed. Elképzelhető, hogy apróságok miatt robban ki a családi veszekedés, utána pedig sokkal nehezebb tisztázni a problémákat. A lényeg, hogy ne keressetek bűnbakot, oldjátok meg közös erővel a helyzetet!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Arra vágysz, hogy egy kicsit könnyebb lehessen az életed a munkahelyeden, hiszen úgy gondolod, hogy az utóbbi időben már eleget tettél le az asztalra. Megengedheted magadnak, hogy lazíts egy kicsit! A magánéletedben szívesen szervezel érdekes programokat családtagjaidnak, jó ötlet lehet például egy közös színházi este. Gyermekeid nagyon örülnének a mozizásnak is!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Végre kapsz néhány pozitív visszajelzést a munkahelyeden, és ez energiát ad neked arra, hogy még jobb legyen a teljesítményed. Ha ügyes vagy, akkor a jövedelmed is emelkedhet. A magánéletedben nagyon fontos számodra, hogy érezd az összetartozás élményét családtagjaiddal. Ha teheted, akkor tölts minél több időt velük, de ilyenkor csak rájuk figyelj!

Bak (december 22. - január 20.)
Mindig jellemző rád, hogy határozottan képviseled az álláspontodat a munkahelyeden, de ez a napokban még inkább igaz lehet. Ha ügyes vagy, akkor jó lehetőségeket kaphatsz az előrelépésre. A magánéletedben izgalmakra vágysz -örülnél, ha egy kicsit felpezsdülhetne az életed. Ha kisebb gyermekeid vannak, akkor használd ki az időt a közös játékra!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon ügyesen kommunikálsz a napokban, ami képessé tehet arra, hogy a munkahelyeden is kiharcold magadnak azokat az előnyöket, amelyekre már régen vágysz. A magánéletedben meglehetősen sértődőssé válhatsz. Elég egy rossz megjegyzés családtagjaid részéről, és máris tönkrement a napod! Próbálj meg egy kicsit elnézőbbnek lenni a többiekkel, és önmagaddal is!

Halak (február 20. - március 20.)
Végre kamatoztathatod a munkádban a kreativitásodat, sok olyan feladattal bízhatnak meg, amelyek újak számodra, és éppen ezért érdekesebbek is, mint a napi rutinmunkák. A magánéletedben arra vágysz, hogy végre kikapcsolódhass, és az élményeket megosztanád a családtagjaiddal is. Jó ötlet egy közös, hosszú hétvége, amikor egy jó nagy kirándulást vagy hosszabb gyalogtúrát tesztek!