Karrierhoroszkóp szeptember 17-től 23-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A munkahelyeden váratlan akadályokkal, nehézségekkel kerülhetsz szembe. Nem véletlenül alakulnak ki a feszültségek - jobban ki kellene nyitnod a szemedet. Nézd meg jól, hogy ki az, aki valóban a barátod, és ki akarhat rosszat neked. Megtörténhet, hogy hátulról ássák alá a jó híredet. Az üzleti életben ügyelj arra, hogy sokszor igaz, hogy nem minden az, aminek látszik. Fontos lehet, hogy elegendő információt gyűjts!

Bika (április 21. - május 20.)
Sok munkád van, de tulajdonképpen jól érzed magad, ha közösségben dolgozhatsz. Több igényed lehet arra is, hogy a munkahelyi kapcsolataidat szorosabbra fűzd, és ha kicsit odafigyelsz a többiekre, akkor most elfoglalhatod méltó helyedet a csapatban. Az üzlet világában fontos lenne, hogy próbálj meg egy kicsit hangulati szinten is ráhangolódni üzleti partneredre. Ettől sokkal gördülékenyebben megy majd minden!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon kreatív leszel a napokban, de szükséged is lesz az ügyességedre. Semmi kedved az unalmas és monoton munkákhoz, ezért aztán próbálsz minél gyorsabban túl lenni az ilyen feladatokon. Lehet néhány olyan ötleted, ami megkönnyíti a dolgodat. A fennmaradó időben szinte égsz a vágytól, hogy egy kicsit pletykálkodhass a többiekkel. Ügyelj arra, hogy senkivel szemben se legyél tapintatlan!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon kényelmes hangulatban vagy - jellemző lehet, hogy semmi kedved a munkahelyi feladatokhoz. A legszívesebben szabadságot vennél ki, ám ha ezt nem teheted meg, akkor is csak fél gőzzel dolgozol. Kedvedre van, ha kávézgathatsz egy kicsit a többiekkel, és szívesen töltöd az idődet azzal, hogy friss pletykákra teszel szert. Ez átmeneti állapotként még elfogadott lehet, azonban előbb vagy utóbb hozzá kell látnod a teendőkhöz!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Kifejezetten beszédes hangulatban lehetsz, bár mindig igaz rád, hogy nagyon szereted produkálni magad. Most nem azzal foglalkozol, amivel kellene, inkább munkatársaid szórakoztatásával töltöd az idődet. Közben persze te is remekül mulatsz, azonban a feladataid sehogyan sem akarnak elkészülni. Bizony össze kell szedned magadat a napokban! Az üzlet során figyelj arra, hogy a stílusod ne legyen túlságosan harsány vagy színpadias!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A leginkább pihenni vágysz, és arra is képtelen lehetsz a napokban, hogy a legalapvetőbb feladatra ráhangolódj. Még ahhoz sincs kedved, amit máskor rutinból megcsinálsz - ami elég szokatlan nálad. Ne legyél túl szigorú magadhoz, hiszen te általában nagyon szorgalmasan dolgozol! Az üzleti tárgyalások során szeretnéd a külsőségekre helyezni a hangsúlyt, itt az ideje annak, hogy egy elegáns üzleti vacsorával lepd meg partnereidet!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon kommunikatív vagy a napokban, alkalmas az idő arra, hogy a feletteseiddel egyeztess. Jellemző rád a finom és diplomatikus stílus, de ezt a tulajdonságodat most még inkább ki tudod bontakoztatni. Lehetetlen neked ellenállni, és szinte észrevétlenül tudod magad mellé állítani a fontos embereket. Az üzlet során alkalmazd a lassú víz, partot mos taktikát, így biztosan nyerő pozícióba kerülsz!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Az elmúlt időszakban sok teher volt rajtad, és fáradtabbnak érezhetted magad emiatt. Nagyon vágysz a laza, kötetlen hangulatra a munkahelyeden, és boldog lennél, ha egy kicsit kevesebb teher lenne a vállaidon. A napokban lesz alkalom arra, hogy visszavehess a tempóból, talán az is elég lesz, ha a rutinfeladatokkal foglalkozol. Ügyelj arra, hogy a barátaiddal nem célszerű üzletet kötnöd, hiszen sikertelenség esetén könnyen vész oda a jó kapcsolat is!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon jó pénzszerzési lehetőségeket kaphatsz a munkahelyeden, de az érzékenységeden is múlik, hogy észreveszed-e azokat a pillanatokat, amikor előre tudsz jutni. Ha most jó helyen, jó időben mutatod meg a szakmai tudásodat, akkor valóban értékesebbé válhatsz feletteseid szemében. Az üzleti világban jó megállapodásokat köthetsz, de nagyon figyelj arra, hogy a dokumentumok, szerződések tökéletesen legyenek rendben!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon magabiztosan képviseled az álláspontodat a munkahelyeden, bár ez a határozottság mindig jellemző rád. Most ráadásul meglehetősen kellemesen és diplomatikusan tudod tálalni az álláspontodat, így senkinek sincs kedve vitába szállni veled. Annyira elbűvölő vagy, hogy észrevétlenül állítod magad mellé a többieket. Sokkal kevesebb feszültségre számíthatsz a munkahelyeden, mint máskor. Az üzleti életben is igyekezz oldott légkört teremteni a tárgyalásokhoz!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A napokban sikerülhet, hogy meggyőzd a felettesedet, és szinte bármilyen kérdésben magad mellé tudod állítani. Gondold végig, hogy meg vagy-e elégedve a fizetéseddel, munkakörülményeiddel. Ha arra jutsz, hogy komolyan elégedetlen vagy, akkor ezt most kellene diplomatikusan éreztetned! Használd ki a meggyőző erődet, bonyolítsd le most a fontos tárgyalásokat! Sokkal könnyebben szerzel most pénzt!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon felpezsdülhet az életed a munkahelyeden, sorra kapod azokat a feladatokat, amelyek meglehetősen nagy szervezőkészséget igényelnek. Elképzelhető, hogy munkatársaidnak is segítséget kell adnod a napi feladatokhoz, ami tulajdonképpen nem zavar, hiszen mostanában nagyon segítőkész vagy. Arra azért ügyelj, hogy néhány nyugodt perced minden nap maradjon. Az üzleti élet során kimondottan hasznos ügyleteket köthetsz, különösen, ha jó stílusban tárgyalsz!