Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold már a Nyilas csillagjegyben halad, együtt áll a Jupiterrel, ám nehéz fényszögben az Uránusszal. Nehezen tudjuk ma elfogadni, ha munkatársaink, vagy családtagjaink másképpen vélekednek, mint mi.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold már a Nyilas csillagjegyben halad. Combjaink kerülnek előtérbe, tehát figyeljünk arra, hogy a sportolás, edzőtermi gyakorlatok során ne erőltessük túl a lábainkat. A forró fürdő sem ajánlott, hiszen ez nagyon megterhelheti a vénás keringést!

Hangulatunk a mai napon meglehetősen nyitott lehet, minden érdekel minket. Érdemes megajándékoznunk magunkat egy baráti találkozóval, ahol végre jól kipletykálhatjuk magunkat, de remek ötlet, ha színházba, vagy kiállításra megyünk! A lényeg, hogy intellektuális igényeinket is kielégíthessük!

Ma a Hold együtt áll a Jupiterrel, ám nehéz fényszögben az Uránusszal. Nehezen tudjuk ma elfogadni, ha munkatársaink, vagy családtagjaink másképpen vélekednek. Különösen akkor érezzük feszültnek a helyzetet, ha olyan emberrel akadunk össze, aki számunkra egészen extrém módon nyilvánul meg. Az ilyesmin ma nagyon megbotránkozhatunk!