Betiltották Alicia Silverstone meztelen reklámját

Vágólapra másolva!
Houstonban nem kerülhet adásba az a reklám, amelyben Alicia Silverstone amerikai színésznő meztelenül népszerűsíti a vegetáriánus életmódot.
Vágólapra másolva!

Nem adhatják le a texasi televíziók azt a reklámot, amelyben Alicia Silverstone amerikai színésznő, a Spinédzserek című film főszereplőnője meztelenül népszerűsíti a vegetáriánus életmódot és a PETA állatvédő szervezetet - a houstoni hatóságok szerint ugyanis a fél perces kisfilm "túlságosan szexis".

A filmben a 30 éves színésznő meztelenül lép ki egy medencéből, miközben arról beszél, mennyire megváltoztatta a testét a vegetáriánus életmód.

A PETA azért választotta Houstont a reklámfilm bemutatásának helyszínéül, mert a texasi nagyváros lakói élnek a legegészségtelenebbül az Egyesült Államokban.

"A televíziós társaság az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégsem adja le a reklámot, annak ellenére, hogy már mindent kifizettek. Egyedül azt a magyarázatot adták a lépésre, hogy túlságosan sokat mutatunk Alicia testéből" - mondta Ingrid Newkirk, az állatvédő szervezet szóvivője. "Azok, akik mégis kíváncsiak a reklámra, megnézhetik az a honlapunkon, és ott információkat is találhatnak arról, hogyan kezdjenek bele a vegetáriánus életmódba.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=nnlWzK0Sov2yy27I

Alicia Silverstone a "túl szexi" reklámban



Alicia Silverstone-t a PETA támogatói nemrég a legszexisebb vegetáriánusnak választották meg.