Colin Farrell segített egy hajléktalanon

Vágólapra másolva!
Régi "ismerősének", egy David nevű torontói hajléktalannak segített a napokban Colin Farrell: nemcsak ebédelni vitte el a férfit, de be is vásárolt, sőt, két hónapra elegendő pénzt is adott neki.
Vágólapra másolva!

Colin Farrell, a Nagy Sándor című film főszereplője a napokban, Torontóban, miközben legújabb filmjét reklámozta, összefutott egy régi "ismerősével", egy David nevű hajléktalannal - a színész annyira megsajnálta a rossz körülmények között élő férfit, hogy elvitte ebédelni, sőt, később bőségesen be is vásárolt neki.

"David az utcán aludt, alig néhány saroknyira attól a szállodától, ahol Colin és a többiek időztek" - mesélte a színész egyik ismerőse a US Weekly magazinnak. "Colin már ismerte Davidet, s most, hogy ismét összefutottak, meghívta ebédelni. David aztán elmesélte, hogy mennyire fél a téltől, mert ellopták a hálózsákját. Colin ezért elvitte egy közeli áruházba, és egy csomó mindent vett neki: meleg ruhákat, zoknikat, takarót, egy új hálózsákot és egy hatalmas táskát is, amelybe mindent beletehet."

A magát megnevezni nem kívánó forrás azt is elárulta, hogy Farrell nagyobb mennyiségű készpénz is adott a férfinek, hogy ki tudjon venni magának egy kis lakást.

"Colin kifejezetten meglepődött azon, hogy amit tett, mennyi helyen megjelent a sajtóban" - folytatta a színész barátja. "Egyáltalán nem a reklám miatt csinálta. Fontosnak tartja, hogy segítsen másokon. Mindenki csak a rosszfiút látja benne, pedig hatalmas szíve van."

Farrell és a hajléktalan néhány éve már találkoztak, amikor a színész Kanadában forgatott: gyakran összefutottak az utcán, és Colin Farrell mindig adott neki némi pénzt. Aztán, amikor az egyik helyi rádióállomás 1000 dollárt ajánlott fel annak, akinek sikerül a színészt becsábítania a stúdióba, Farrell Davidnek ajánlotta fel a lehetőséget: ha vele megy a rádióhoz, megkapja a kitűzött "díjat".