Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép a Vízöntő csillagjegybe,  nehéz fényszögben áll a Szaturnusz bolygóval. Testi szinten fáradtabbak leszünk a mai napon, több pihenésre lehet szükségünk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold belép a Vízöntő csillagjegybe. Lábszárunk kerül előtérbe, egészségünk szempontjából, és akik a visszerek kellemetlen problémájától szenvednek, ma elgondolkodhatnak azon, hogy mit tehetnének a bajok enyhítése érdekében. Szerezzünk minél több információt a témáról, különösen a Kneipp kúrát tanulmányozzuk ma!

Hangulatunk nagyon kíváncsi lehet, és könnyebben befogadjuk az új információkat is. Friss szemmel tudunk nézni a problémáinkra, nehézségeinkre is, és egyszer csak - villámcsapásszerűen - bevillanhat a tudatunkba a megoldás!

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Szaturnusz bolygóval. Testi szinten fáradtabbak leszünk a mai napon, több pihenésre lehet szükségünk. Ha tehetjük, akkor ne keljünk korán, jó ötlet lehet ebéd után is lepihenni egy órácskára. Vonuljunk el kicsit el - szánjuk a napot arra, hogy testileg és érzelmileg is feltöltődünk!