A hétvégén szabadulhat Lindsay Lohan

Vágólapra másolva!
Két hónapnyi elvonókúra után, a hétvégén elhagyhatja a rehabilitációs központot Lindsay Lohan amerikai színésznő - állítják a híresség barátai.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, az Anya, lánya, unokája című film főszereplőnője közel két hónapig tartó rehabilitációs program után, a tervek szerint, a hétvégén hagyja el az utah-i Sundance közelében lévő Cirque Lodge centrumot, ahol drog-, gyógyszer- és alkoholfüggőségét próbálták kezelni.

"Lindsay még nem tudja, hogy a hétvégén hazaengedik" - árulta el a színésznő egyik barátja. "Igaz, hogy folyamatosan készítik fel a kinti életre, de nem akarnak senkinek pontos időpontot elárulni, elsősorban Lindsay védelmében."

Nem ez az első alkalom, hogy a botrányos életű, 21 éves színésznő ismerősei azt állítják, Lindsay hamarosan újra folytathatja a régi életét: legutóbb három hete nyilatkozta azt Lohan édesanyja, Dina, hogy a lánya "tíz napon belül otthon lesz".

Más források szerint a színésznő még legalább egy hónapig a Cirque Lodge lakója lesz: Lindsay Lohan ugyanis "még nem érzi magát elég erősnek" ahhoz, hogy szembenézzen a külvilág kihívásaival.

"Lindsay kifejezetten jól érzi magát ebben a rehabilitációs központban. Sok új barátja van, rengeteget olvas és egyre többet tud meg önmagáról. Szerencsére, a központ vezeti megértik ezt, és engedik, addig maradjon náluk, amíg csak jól esik neki. Akár egy fél évig is maradhatna" - mondta az E! Online internetes portálnak a színésznő egyik barátja.

Az viszont szinte teljesen biztos, hogy a fiatal híresség könyvet szeretne írni a függőségeiről - ezzel is segítené azokat, akik "hozzá hasonló gondokkal küzdenek".

Lohan az elmúlt kilenc hónapban háromszor volt elvonókúrán. A legutóbb akkor vonult be - pánikszerűen - egy rehabilitációs központba, amikor bíróság elé kellett állnia, ittas vezetés vádjával.