Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Bika csillagjegyben halad, szextilben áll az Uránusszal, ám nehéz fényszögben a Jupiterrel: egyszerre vagyunk nyitottak és gyanakvóak. Egészségünk szempontjából a torkunk lehet érzékenyebb.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Bika csillagjegyben halad. Egészségünk szempontból ez a torok és a mandulák területét érinti. Aki hajlamos az ilyen típusú megbetegedésekre, az a mai napon különösen figyeljen oda, nehogy elkapjon valamilyen fertőzést, ne igyon túlságosan hideget és igyekezzen rétegesen öltözködni.

A rekedtség, a torokgyulladás gyógyítására kitűnő házi szer az orvosi vagy kerti zsálya. A gyógynövényben található illóolajok gyulladásgátló, baktériumölő és fertőtlenítő hatásúak. Érdemes zsályateát főzni, és ezzel kétóránként öblögetni, gargarizálni. Ha inkább lassan elkortyolnánk, édesítsük mézzel, ez is nyugtatja, gyógyítja a torkot. Ha a zsályatea ízét vagy hatását (enzimjei irritálhatják a gyomrot) önmagában túl erősnek érezzük, keverjük fele-fele arányban kamillavirágzattal.

Ma megfontoltabbak leszünk, mint máskor: itt az idő, hogy elgondolkodjunk egy kicsit a pénzügyeinken. Olyan megoldásokat találhatunk, amelyek eddig nem is jutottak eszünkbe.

Ma a Hold szextilben áll az Uránusszal, ám nehéz fényszögben a Jupiterrel. Ma nagyon érdeklődőek vagyunk, szívesen ismerkedünk meg új emberekke - ám amikor kiderül, hogy egészen máshogyan vélekednek az életről, mint mi, akkor nem szívesen fogadjuk el a nézeteiket. Egyrészt kíváncsiak vagyunk az új információkra, gondolatokra, másrészt pedig gyanakvással töltenek el bennünket.