Szerelmi horoszkóp október 4-10-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Annyira intenzív benned a szerelem érzése, hogy ez régi a kapcsolatodra is jó hatással lehet. Újra fel tudjátok fedezni egymás izgalmas tulajdonságait, s ha egy kis odafigyelést is bele tudnátok vinni a hétköznapokba, akkor nagyon tökéletesen harmónikus napjaitok lehetnek. Osszátok meg a feladatokat egymással, hiszen így még erősebbé és megbízhatóbbá válhat a szerelmetek!

Bika (április 21. - május 20.)
Szenvedélyes hangulatban vagy, s annyira vágysz a szerelemre, hogy másra szinte nem is tudsz gondolni a napokban. Minden azon múlik, hogy állandó partnered mennyire érzékeny a lelkiállapotodra, megadja-e neked mindazt, amire most szükséged lenne. Ha nem kapod meg, akkor könnyen csábíthatóvá válsz, s nemcsak könnyű flörtökre, de akár egy új szerelmekre is fogékony leszel.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Romantikus hangulatban leszel a napokban, de mégsem vágysz új kalandokra. A figyelmed maximálisan párod felé fordul, vele szeretnéd megélni a végtelen szenvedélyt - arra vágysz, hogy testi és lelki értelemben is maximálisan eggyé válhass vele. Amennyiben ő is nyitott erre, akkor is felébred közöttetek a szerelem, ha már régi a kapcsolatotok.

Rák (június 22. - július 22.)
Szokatlan módon arra vágysz, hogy minél több szórakozást és színes programot oszthass meg kedveseddel. Máskor alig akarsz kibújni a csigaházadból, most viszont minden este elmennél valahová. Ha igazán szenvedélyes estéket akarsz, akkor menjetek el egy latin tánctanfolyamra, s az órák után akár otthon is gyakorolhattok - édes kettesben. Ennek ráadásul megvan az a haszna is, hogy végre lesz egy közös kedvtelésetek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Több szerelmi ajánlatot kaphatsz, mint eddig bármikor, s ezek között bizony vannak egészen vonzóak is. Ha állandó kapcsolatban élsz, akkor ezek a napok nagy kísértéseket tartogathatnak - éppen ezért jól teszed, ha minél több időt töltesz kedveseddel. Menjetek el egy igazán jó buliba, sőt akár ti is megszervezhetitek: hívjátok fel a közös barátaitokat, s csapjatok egy görbe estét.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Arra vágysz, hogy párkapcsolatod a védettséget és a gyengédséget biztosítson számodra, ezért nagyon kedvesen viselkedsz a szerelmeddel. Mindent megteszel, hogy boldog legyen melletted. Képes vagy lemondani a saját igényeidről, csak azért, hogy szerelmednek örömet szerezz. Arra figyelj, hogy teljesen ne szorítsd magad háttérbe!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Elsősorban arra vágysz, hogy kedvesed megfelelő partner legyen a kedvteléseidben, szórakozásaidban. Most itt az alkalom arra, hogy magaddal vidd a kedvenc helyeidre: remek programokban lehet részetek. Érdemes lenne bemutatnod őt a barátaidnak, hiszen elsőre rokonszenvesnek találnák egymást. Menjetek el közösen szórakozni, törjetek ki a hétköznapok szürkeségéből.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Pontosan tudod, hogy mit akarsz a szerelemben, s így nagyobb eséllyel találod meg azt a partnert, akitől mindezt megkaphatod. A napokban feltűnhet valaki, aki komolyan felkelti az érdeklődésedet. Az illető nem könnyű préda, s szükséged lesz az ügyességedre, ha fel szeretnéd kelteni a figyelmét - azonban annyira megérinti a lelkedet, hogy úgy érzed, megéri, hogy mindent bevetsz és megküzdesz érte.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon temperamentumos lesze a héten: itt van hát az ideje a szenvedélyes szerelemnek! A párod is rádöbbenhet arra, hogy több időt kellene együtt töltenetek. Érdemes megadnotok a módját a hétköznapoknak is - jusson minden napra egy apró figyelmesség, amely arról szól, hogy fontosak vagytok egymásnak. Lepd meg kedvesedet: vegyél néhány új ruhát magadnak vagy főzz neki meglepetés-vacsorát!

Bak (december 22. - január 20.)
Igazából nem tudod eldönteni, hogy inkább otthon, a kedveseddel töltenéd az idődet, vagy a barátaiddal találkoznál. Mindkettőre lesz alkalom, de ha választani kell, akkor inkább a kedvesedet részesíted előnyben. Fontos, hogy érezze: élvezed az együtt töltött időt. A legjobb, ha bemutatod a párodat a régi barátaidnak - elképzelhető, hogy kedvelnék egymást, s így ritkábban kellene választanod a két társaság között.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Mindig nagyon fontosak számodra a baráti kapcsolatok, s most még inkább előtérbe kerülhetnek. Ügyelj arra, hogy kedvesed ne érezze azt, hogy a barátaid fontosabbak, mint ő, mert így végül komolyan féltékeny lehet rájuk! Ha a barátaiddal mész szórakozni, akkor hívd el őt is, s így megismeri azokat az embereket, akik a legfontosabbak számodra! Érdeklődj te is az ő barátai iránt.

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon hajtós időszakot élhetsz meg a munkahelyeden, így nem is marad sok időd és energiád a partnerkapcsolatodra. Valójában napokig alig látod a kedvesed, de szinte fel sem tűnik, annyira elfáradhatsz estére. Fontos, hogy minden nap éreztessétek egymással, milyen erősen ragaszkodtok a másikhoz - ellenkező esetben elszürkülhet a kapcsolatotok. Hallgassátok meg egymást, kellenek most a jó beszélgetések!