Kate Moss-klón Pete Doherty új menyasszonya

Vágólapra másolva!
Eljegyezte új barátnőjét, Irina Lazareanu kanadai modell-énekesnőt Pete Doherty brit zenész - a Babyshambles együttes frontembere azután kérte meg szerelme kezét, hogy volt barátnője, Kate Moss bejelentette, ő és új párja jegyesek.
Vágólapra másolva!

Eljegyezte új barátnőjét, Irina Lazareanu kanadai modell-énekesnőt Pete Doherty brit zenész, a Babyshambles együttes botrányos életű énekese. A hírt maga a modell jelentette be, amikor az újságírók rákérdeztek hatalmas gyémántgyűrűjére.

"Igen, nemrég eljegyeztek" - mondta Lazareanu, de további részleteket (például azt, hogy mikor lesz az esküvője), nem volt hajlandó elárulni.

Pete Doherty volt barátnője, Kate Moss brit topmodell - aki egyébként Irina Lazareanuval is igen jó barátságban van - alig néhány napja közölte a barátaival, hogy ő és új szerelme, Jamie Hince jegyesek. Moss ismerősei szerint azonban csak arról van szó, hogy a modell így próbálta meg Doherty tudomására hozni: kész új életet kezdeni nélküle.

Doherty és Lazareanu egyébként tíz éve ismerik egymást, és dolgoztak is együtt (a modell egy ideig a Babyshambles vokálosa volt), sőt, Lazareanu Kate Mossnak is jó barátnője. A botrányos életű zenész és a kanadai származású Lazareanu augusztusban jöttek újra össze, miután a nyáron Kate Moss kidobta drogos szerelmét.

Pete Doherty hamarosan újabb elvonókúrán vesz majd részt: saját állítása szerint "szeretne még egy esélyt adni magának az életre".