Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Szűz csillagjegyben halad, szemben áll az Uránusz bolygóval, és kvadrátban áll a Jupiterrel. Sokkal jobban vágyunk arra, hogy legalább egy fél délutánt a saját igényeinknek szentelhessünk, teljesen szabadon.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Szűz csillagjegyben halad. Sokkal érzékenyebb lesz a gyomrunk: könnyű, ám tápláló ételeket célszerű ennünk. Nem ma van annak a napja, hogy pikáns fűszerezésű vagy teljesen ismeretlen, egzotikus fogásokat próbáljunk ki.

Ma megfontoltabbak lehetünk, átgondoltabban döntünk. Ha vannak olyan félbehagyott munkáink, amelyek nagy aprólékosságot, precízséget igényelnek, akkor a mai napon vegyük elő ezeket. Sokkal gyorsabban és könnyebben haladhatunk most az ilyen teendőkkel.

A Hold szemben áll az Uránusz bolygóval, és kvadrátban áll a Jupiterrel. Sokkal jobban vágyunk arra, hogy legalább egy fél délutánt a saját igényeinknek szentelhessünk, teljesen szabadon. Ám ha megtennénk ezt, akkor bűntudatunk támadna, hogy az időnket nem kötelezettségeinkre vagy családtagjainkra szánjunk. Fontos, hogy megtaláljuk az egyensúlyt, és önmagunkra is figyeljünk egy kicsit!