Az összes pénzét elszórta Lindsay Lohan

Vágólapra másolva!
A csőd szélén áll Lindsay Lohan amerikai színésznő: évek óta nem volt igazán sikeres filmje, ráadásul az elmúlt hónapok bulizós életstílusa alaposan megcsapotla a bankszámláját - olyannyira, hogy még a lakbért sem tudja kifizetni.
Vágólapra másolva!

Anyagi mélypontra került Lindsay Lohan amerikai színésznő - írja a News of the World című brit bulvárlap. A színésznőnek - akinek a Bajos csajok című vígjáték óta nem volt igazi filmsikere - állítólag alig maradt pénze, az elmúlt másfél évben ugyanis csak költekezett - bevétele alig volt.

"Lohan egymillió dollárt költött egy szállodai lakosztályra, ahová kábítószerezni és bulizni járt a barátaival" - árulta el egy bennfentes a News of the Worldnek. "Folyton vásárolgatott, számolatlanul szórta a pénzt, naponta legalább tízezer dollárt hagyott ott az üzletekben. Több testőrt és sofőrt foglalkoztatott, az ő bérük is egymillió dollár körül van."

Lohan ismerőse szerint ezekhez a hatalmas összegekhez jön még hozzá a színésznő elvonókúrájának ára (bennfentesek szerint Lohan Cirque Lodge-beli két hónapja mintegy 137 ezer dollárba került), a jogi költségek és a rendőrségi büntetések, amelyeket az ittas vezetések miatt róttak ki rá.

"Abba pedig nem is szeretnék belegondolni, mennyi pénzt költött kábítószerre" - tette hozzá Lindsay Lohan barátja.

Bennfentesek állítják: a színésznőnek még a lakásait is el kellett adnia, mert nem tudta fizetni a számlákat.

A zűrös életű híresség egyelőre egy ismerősénél húzta meg magát, és "kétségbeesetten próbálkozik" azzal, hogy rendbe tegye az életét.