Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold belép a Bak csillagjegybe, trigonban áll a Szaturnusszal és a Vénusszal. Jó ötlet, ha elmondjuk kedvesünknek, hogy mennyire fontos számunkra.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold belép a Bak csillagjegybe. Csontrendszerünk lesz központi szerepben, és talán egy kicsit fáradékonyabbnak is érezhetjük magunkat, mint máskor. Gondolkodjunk el, hogy mennyi ásványi anyagot, elsősorban kalciumot fogyasztunk - ha úgy találjuk, hogy keveset, akkor szedjünk valamilyen étrendkiegészítőt.

Nagyon objektíven szemléljük a világot a mai napon. Ezt kihasználhatjuk, ha szerződéseket, fontos dokumentumokat készülünk aláírni, vagy fontos üzleti tárgyalásaink lesznek - nagy hasznát vesszük annak, hogy tárgyilagosan látjuk folyamatban lévő ügyeinket.

Ma a Hold trigonban áll a Szaturnusszal és a Vénusszal. Nagyon megbízhatóak és felelősségteljesek lehetünk szerelmi kapcsolatunkban. Ha megérett már erre a helyzet, akkor tehetünk egy lépést a szorosabb elkötelezettség felé. Jó ötlet, ha elmondjuk kedvesünknek, hogy mennyire fontos számunkra.