Szerelmi horoszkóp október 18-tól 24-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon temperamentumos vagy a szerelemben, azonban a napokban sokkal több türelmed lesz ahhoz, hogy igazán gyengéden és kedvesen bánj szerelmeddel. Jó ötlet, ha megleped a kedvenc édességével vagy veszel neki egy szép szerelmi talizmánt, esetleg ékszert, amelyet mindig magánál hordhat. Ez a kedveskedés nagyon jó hatással lehet a kapcsolatotokra!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon játékos hangulatban leszel a napokban, ez jót tehet a szerelmi életednek is. Minden nap képes vagy arra, hogy a vidámságot és az önfeledtséget megteremtsd. Kedvesed nagyon hálás ezért, és persze azoknak a programoknak is örül, amelyek igazi kikapcsolódást jelentenek mindkettőtök számára. Vidd el a héten többször is szórakozni. Ha moziba viszed, akkor is jól mulattok majd, de egy táncos este is telitalálat lehet!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Általában inkább egy pörgős estére vágysz, nem annyira kedveled a hosszú, lelkizős beszélgetéseket. Igaz rád, hogy nem szeretsz túl mélyre menni az érzelmekben sem, jobban kedveled azokat a kapcsolatokat, amelyek elég szabadságot adnak neked. Most azonban arra vágysz, hogy kedvesed nagyon érzékenyen bánjon veled, hiszen rengeteg gyengédségre van szükséged. Inkább otthon maradnál, kettesben, összebújva szerelmeddel.

Rák (június 22. - július 22.)
Szereted a nagy beszélgetéseket, nagyon vágysz arra, hogy kedveseddel kimondjátok, mit éreztek egymás iránt. Ez visszaigazolás is lehet számodra, növelheti a biztonságérzetedet a kapcsolatodban. Kezdd te az intim beszélgetést, mondd el kedvesednek, hogy fontos neked. Ne fogalmazd meg magadban, hogy mit akarsz mondani, inkább spontán módon beszélj. Így lesz igazán hiteles a mondandód, és szerelmed is kedvet kaphat az őszinte vallomáshoz!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Szenvedélyes és érzéki hangulatban vagy, nagyon sokat jelenthet most neked egy este kedveseddel, akár egy romantikus randevú formájában. Hívd meg a szerelmedet egy nívós étterembe vacsorázni, lehetőleg olyan helyre, ahol külön kis szeparét választhattok. Itt igazán intim hangulat alakulhat ki közöttetek, és a gátlások is jobban oldódnak majd...

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Most csak kedvesed igényei, vágyai fontosak a számodra, és könnyen megtörténhet, hogy elhatározod, hogy a napokban mindenben a kedvére teszel. A kedvenc ételeit készíted el, és amikor fáradtan hazatér, akkor készen állsz egy kis masszázsra - minden vágyad, hogy kényeztethesd őt. Szerencsés helyzetben vagy, hiszen maximálisan ráhangolódik a kölcsönös cirógatásra, kedveskedésre.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Mindketten a társasági élet középpontjában állhattok a napokban, minden vágyatok, hogy sokat járhassatok el otthonról. Elképzelhető, hogy külön-külön is akadnak majd programjaitok, de ezt tulajdonképpen nem bánjátok, hiszen szükségetek lehet már némi szabadságra. Szívesen mentek a barátaitokkal szórakozni, ráadásul bíztok egymásban annyira, hogy ez nem jelent gondot. Felpezsdülnek a mindennapjaitok, és nagyon szabadnak érezhetitek magatokat a kapcsolatotokban.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon sok energiával rendelkezel a napokban. Sok a feladatod a munkahelyeden, de egy fárasztó nap után is van erőd ahhoz, hogy kedveseddel foglalkozz, és kimutasd felé a szeretetedet. Tulajdonképpen arra vágysz, hogy teljes egészében átérezhesd a biztonságot, amelyet a kizárólagosság adhat neked. Jó ötlet, ha beszélsz is erről a szerelmednek, így még nagyobb lehetne közöttetek az összhang.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Néhány igazán laza napra vágynál kedveseddel, amikor végre beleférhetne az életetekbe a közös szórakozás is. Azt sem tartanád megvetendő ötletnek, ha elutazhatnátok: megelégednél egy rövidebb, néhány napos kirándulással is. A lényeg a levegőváltozás lenne; persze fontos szempont, hogy így csak egymásra figyelhetnétek. A szabadság érzése áthatná a kapcsolatodat és friss energiákkal ajándékozna meg.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon elmélyülnek az érzelmeid szerelmi kapcsolatodban, és szívesen kimutatod kedvesed felé, hogy ragaszkodsz hozzá. Több igényt támasztasz arra is, hogy csak kettesben, intim légkörben lehessetek együtt. Nem elégszel meg félmegoldásokkal a szerelemben, azt akarod, hogy kedvesed testestől és lelkestől csak a tiéd lehessen! Nagyon fontos, hogy bízhass benne, hiszen nem viseled el, ha riválisod akad!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nemcsak szerelmi kapcsolatod fontos számodra, hanem a barátságaid is nagyon lényegesek. Szükséged lenne arra, hogy kedvesedtől is megkapd az odafigyelést, és a barátaiddal is találkozhass egy kis pletykálkodásra. Szakíts időt minden fontos kapcsolatodra, és ha van lehetőség rá, akkor mutasd be a legjobb barátaidat szerelmednek is. Most garantáltan megszereti azokat az embereket, akik fontosak számodra!

Halak (február 20. - március 20.)
Rendkívül türelmes és megértő vagy a szerelmi életedben. Úgy gondolod: nagyon fontos, hogy kedvesednek minden gondjában a segítségére légy. Szívesen hallgatod végig, ha éppen panaszkodni támad kedve, ráadásul különösen jó tanácsokat tudsz adni neki. Óriási biztonságot jelenthettek egymásnak, és te is visszakapod kedvesedtől az odafigyelést és a segítőkészséget! Átérezhetitek, hogy egymásért éltek, és nincs olyan téma, amelyet ne beszélhetnétek meg.