Letartóztatták Amy Winehouse-t

Vágólapra másolva!
Kábítószer birtoklásáért letartóztatták Amy Winehouse brit énekesnőt Norvégiában. Egy éjszakát börtönben kellett töltenie, és 500 euróra büntették.
Vágólapra másolva!

Letartóztatta kábítószer birtoklásáért a norvég rendőrség Amy Winehouse brit énekesnőt és férjét, Blake Fielder-Civilt. A pár hotelszobájában nagyjából 7 gramm marihuánát találtak. Az énekesnőnek és férjének egy éjszakát a börtönben kellett töltenie, és fejenként 500 euró büntetés megfizetésére is kötelezték őket.

A rendőrség azután kutatta át Winehouse szállodai szobáját, miután fülest kaptak egy "megbízható forrástól", hogy erős marihuána szagot éreznek.

"Amy Winehouse-t és a férjét csak egy éjszakára tartottuk bent, és miután kikérdeztük őket, szabadon távozhattak" - nyilatkozta a rendőrség szóvivője. "Mindketten nagyon készségesek és együttműködők voltak."

"A szállodák alapvetően igyekeznek diszkréten kezelni a hasonló ügyeket, de Amy és férje túlságosan nyilvánvalóan drogozott, és már több vendég is panaszkodott rájuk" - mondta egy szemtanú, aki ugyanabban a hotelben szállt meg, mint Winehouse-ék.

Az énekesnő egy európai koncertturné kapcsán utazott Norvégiába - korábban már Németországban is "furcsán" viselkedett: láthatóan részegen lépett színpadra egy berlini klubban.