Nem láthatja a gyerekeit Spears

Vágólapra másolva!
A Los Angeles-i bíróság felfüggesztette Britney Spears láthatási jogát. Az énekesnő még felügyelet mellett sem találkozhat a két kisfiával, mert nem lépett kapcsolatba a drogtesztet végző szakemberekkel.
Vágólapra másolva!

Britney Spears amerikai énekesnő még felügyelet mellett sem találkozhat a két kisfiával, Sean Prestonnal és Jayden Jamesszel. A Los Angeles-i bíróság ugyanis felfüggesztette Spears láthatási jogait, mert az énekesnő nem lépett kapcsolatba a drogtesztet végző szakemberekkel.

A bírósági ítélet szerint a 26 éves Spears-nek hetente kétszer kell részt vennie a teszteken, és csak akkor láthatja a gyerekeit, ha a vérében sem alkoholt, sem kábítószert nem találnak. Az, ha Britney nem jelenik meg az ellenőrzésen, automatikusan pozitív eredményt jelent.

Az énekesnő arra hivatkozott, hogy malibui házában "kevés volt a mobiltelefonos hálózat térereje", ezért nem érték el telefonon a szakemberek, így nem tudta, pontosan hová is kell mennie.

Britney Spears ügyvédei ugyanakkor újabb sikert könyvelhetnek el: sikerült peren kívül megegyezniük azzal a nővel, akinek az énekesnő augusztusban összetörte a kocsiját.

"Kim Robard-Rifkin, a hölgy, akinek az autója sajnálatos módon megsérült a balesetben, elfogadta az ajánlatunkat, és visszavonta a keresetet, amelyet Britney ellen nyújtott be" - mondta az újságíróknak az énekesnő ügyvédje, J. Michael Flanagan, majd hozzátette: Spears jogi képviselői ezer dollár kártérítést ajánlottak fel Robard-Rifkinnek.