Nem tesz jót az utazgatás Pitték gyerekeinek

Vágólapra másolva!
Egy amerikai szakértő szerint Brad Pitt és Angelina Jolie négy gyermekének egyáltalán nem tesz jót, hogy a család folyamatosan utazgat: Puja Hall azt állítja, így nem tudnak kötődni senkihez, és előbb-utóbb teljesen elmagányosodnak.
Vágólapra másolva!

Egy amerikai gyermekpszichológus szerint Brad Pitt amerikai színész és Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő egyáltalán nem tezsnek jót a gyerekeiknek azzal, hogy folyamtosan utazgatnak. Puja Hall azt állítja: a "nomád" életmód akár komoly lelki sérüléseket is okozhat a négy kisgyereknek.

"Azok a gyerekek, akik folyamatosan költözködnek, gyakran nagyon magányosak, mert nem tudnak kötődni senkihez, és igazi barátságokat sem tudnak kialakítani" - állítja a húsz éve praktizáló Hall. "Az is előfordulhat, hogy teljesen elveszettnek érzik magukat, ez pedig az életük minden részére kihathat."

Az elmúlt két évben Pitt és Jolie éltek néhány hónapot New Orleans-ban, Párizsban, Berlinben, Namíbiában, Prágában és New Yorkban is - legidősebb gyerekük, Maddox pedig mindössze hat hetet járt iskolába, mert máris költöznek tovább, ezúttal Los Angelesbe.

"Igaz, hogy Brad és Angelina folyamatosan dolgoznak, a forgatások miatt pedig sokat kell utazniuk, de előbb vagy utóbb meg kell hozniuk egy döntést a gyerekeik érdekében" - mondta Hall. "Nem ráncigálhatják a kicsiket ide-oda, főleg, hogy folyton arról beszélnek, további gyerekeket is szeretnének."

Pitt szóvivője csak annyit fűzött hozzá a szakértő véleményéhez: "senkinek semmi közze ahhoz, hogy bánnak Bradék a gyerekeikkel".

Brad Pittnek és kedvesének, Angelina Jolie-nak négy gyermeke van: a hatéves Maddoxot, a két és fél éves Zaharát és a hároméves Paxot adoptálták, míg a másfél éves Shiloh az első közös biológiai gyerekük.