Veszélyben Pink házassága

Vágólapra másolva!
Veszélyben van Pink házassága, legalábbis az énekesnő ismerősei szerint - a híresség barátai ugyanis azt állítják, férje, Carey Hart motorversenyző agyba-főbe csalja őt.
Vágólapra másolva!

Pink - eredeti nevén Alecia Moore - amerikai énekesnő, és férje, Carey Hart motorversenyző házassága komoly veszélyben van, és már csak "egy hajszál választja el őket attól, hogy elváljanak" - állítják a híresség barátai.

"Carey és Pink korábban megegyeztek, hogy nyitott kapcsolat lesz az övék" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a New York Daily News című amerikai lapnak. "De Pink biológiai órája már nagyon hangosan ketyeg, gyereket szeretne és igazi családot, ebbe pedig nem fér bele, hogy folyton csalják egymást."

Az ismerősök szerint Hart lépten-nyomon megcsalja a feleségét: nemcsak állandó szeretője van - egy ismeretlen "szőke bombázó" -, de az sem okoz neki gondot, hogy egy bárban felcsípjen valakit.

"Pinknek ez nagyon rosszul esik, de még nem tudja, mit csináljon" - folytatta az énekesnő barátja. "Tudta nagyon jól, hogy mibe vág bele, mégsem tudja elviselni, hogy ne ő legyen az egyetlen a férje számára. Nagyon közel áll ahhoz, hogy otthagyja Carey-t."