Nem emelnek vádat Bloom ellen

Vágólapra másolva!
Nem emelnek vádat Orlando Bloom ellen a két héttel ezelőtt, Los Angeles-ben okozott autóbalesete miatt: a brit színész kocsijával belerohant néhány, az út mellett parkoló autóba. Bloom, elmondása szerint, éppen egy paparazzo elől menekült.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i ügyészség nem emel vádat Orlando Bloom ellen a két héttel ezelőtt okozott autóbaleset miatt - jelentette be pénteken a Los Angeles-i ügyészség. A brit színész egyik éjszaka kocsijával belerohant néhány, az út mellett parkoló autóba

A Karib-tenger kalózai és a Gyűrűk Ura trilógiák főszereplője, a baleset után azzal védekezett a rendőrségen, hogy paparazzók eredtek utána, amikor október 12-én hajnalban kilépett egy szórakozóhelyről. Amikor az egyik lesifotós hirtelen sávot váltott, Bloom félrerántotta a kormányt, és beleszaladt néhány, az út mellett parkoló gépkocsiba.

A 29 éves színész sértetlenül, az autójában ülő két utas kisebb sérülésekkel úszta meg a balesetet. A rendőrségi vizsgálatok eredménye szerint, Bloom sem alkoholt sem drogot nem fogyasztott, mielőtt volánhoz ült.

"A hatóságok elálltak a vádemeléstől, mivel nincs elegendő bizonyíték Orlando Bloom ellen" - közölte szűkszavúan a sajtóval a Los Angeles-i ügyészi hivatal szóvivője.