Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold a Rák csillagjegyben halad, szextilben áll a Vénusszal, ám támadottan a Jupiter által. Alkalmunk nyílhat ma arra, hogy élvezzük az élet kellemes oldalát is, ám ok nélkül érzünk ezért bűntudatot.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold a Rák csillagjegyben halad. Fontos, hogy inkább a könnyű, ám tápláló ételeket részesítsük előnyben, hiszen a nehéz ételek most egyáltalán nem tesznek jót a gyomrunknak. Megtörténhet, hogy szervezetünk jobban visszatartja a vizet, ennek jó ellenszere, ha a nyers vagy szárított petrezselymet rágcsálunk.

Romantikus hangulatba kerülhetünk, jól tesszük, ha körültekintőbben gondozzuk párkapcsolatunkat. Kedvesünktől nagyon sok figyelmességet, kedvességet kaphatunk, ám ehhez nekünk is kell mutatnunk az érzelmeinket!

Ma a Hold szextilben áll a Vénusszal, ám támadottan a Jupiter által. Alkalmunk nyílhat ma arra, hogy élvezzük az élet kellemes oldalát is, ám ok nélkül érzünk ezért bűntudatot. Lehet, hogy egy szelet édességben vagy a szerelemben leljük kedvünket, a fontos az, hogy ne tekintsük helytelennek az életörömöt.