Novemberi wellness horoszkóp

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ideje feltöltened a szervezetedet értékes ásványi anyagokkal és vitaminokkal. A november második hetében beköszöntő Újhold különösen jó időszak lehet arra, hogy változtass a szokásaidon, és valami teljesen újat vigyél az életedbe: akár egy új sportot is elsajátíthatnál. Az étkezésed álljon sok zöldségből és gyümölcsből, de lehet, hogy érdemes lenne beruháznod valamilyen speciális étrend-kiegészítőre is. Arról se feledkezz meg, hogy nemcsak belső táplálásra lehet szükséged: foglalkozz egy kicsit többet a külsőddel, harmonikus megjelenéseddel is. Egészséged tekintetében ügyelj jobban arra, hogy néha pihenésre is jusson időd! Ha túlhajtod magad, akkor számolnod kell azzal, hogy felmehet a vérnyomásod, hiszen érzékenyebb a keringési rendszered. A hangulatodat tekintve nagyon vágysz az örömökre, szükséged lenne egy kis szórakozásra. Sajnos az önfeledt időtöltésre kevés alkalmad nyílik, jóval több a kötelezettséged, mint szeretnéd.

Bika (április 21. - május 20.)
A következő hetekben jobban kellene ügyelned a táplálkozásodra, nagyon fontos, hogy inkább a könnyű ételeket részesítsd előnyben. Legalább ilyen lényeges a rostdús táplálkozás, a zöldségfélék fogyasztása nagyon jót tehet az emésztésednek is. Fontos, hogy elegendő folyadékot igyál, ami segíthet megszabadulni a méreganyagoktól, egyúttal, a bőröd hidratáltságának is nagyon jót tesz. A bőrödnek is legalább olyan fontos a hidratálás, ezért szánj időt arra, hogy néhány naponta alaposan bekrémezed a tested, különösen a kiszáradásra hajlamos részeket (pl. a könyöködet vagy a sarkadat). Kissé fáradékonyabb lehetsz a következő hetekben, azt tapasztalhatod, hogy a hangulataid is változékonyabbak lesznek. Ne szégyelld, ha többször elérzékenyülsz mostanában! A hangulatod elég széles skálán mozog majd, előfordulhat, hogy a szomorúságod hirtelen vált szélsőséges jókedvbe. Nézd el családtagjaidnak és munkatársaidnak, ha nehezen alkalmazkodnak ehhez!

Ikrek (május 21. - június 21.)
A haj és a fejbőr egészségét sokan elhanyagolják. Ha a fogyó Holdnál, - a hónap elején - vágatsz hajat, akkor sokkal gyorsabban nő majd, és azt is észreveheted, hogy dúsabb, mint máskor. Nem szabad elfeledkezned arról, hogy tápláló pakolásokkal kényeztesd a hajadat! Használj vitaminos készítményeket, amelyek energiával töltik fel és selymessé varázsolják a tincseidet. Ennek a legideálisabb időszaka a növő Hold ideje, (nov. 11-től 23-ig), amikor hajad jobban befogadja a tápláló anyagokat. Egészséged szempontjából ügyelj jobban a kezeidre, hiszen hajlamos leszel arra, hogy kapkodj, ha nagyon sok a tennivalód. Mindez oda vezethet, hogy a konyhai munkálatok során megvágod a kezeidet. A hangulatod - mint mindig - most is nagyon beszédes és közlékeny lesz. Ez alkalmat ad arra, hogy új barátságokat, vagy ismeretségeket szerezz! Járj el többet otthonról!

Rák (június 22. - július 22.)
A következő hetekben azt tapasztalhatod, hogy a súlyod gyarapodik néhány kilóval, ennek pedig egyáltalán nem örülsz. A Vénusz és a Plútó kedvezőtlen fényszöge arra ösztönöz, hogy lelki problémáidat az evéssel kompenzáld, amit csak egy ideig tehetsz meg büntetlenül. Apró trükkökkel segíthetsz magadnak abban, hogy fegyelmezettebb legyél a táplálkozásban. Jó öltet, ha egyáltalán nem tartasz otthon nassolnivalót, viszont friss gyümölcs mindig legyen kéznél, hogy elég legyen csak venned belőle. Ha lehet, ne tartózkodj huzatos helyeken, hiszen könnyen begyullad a füled! A hűvösebb időben, pedig jó szolgálatot tehet egy könnyű sál, amely megvédi a nyakadat! Nagyon örülsz majd az élet kellemes ajándékainak, érdemes lazítanod egy kicsit. Minden olyan programnak örülsz, amelyet a barátaiddal, vagy szerelmeddel oszthatsz meg.